Σοκ στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης! Χάνει (τουλάχιστον) τη μισή σεζόν ο αρχηγός του Ανέστης Δαλακούρας

Σοκ προκαλεί στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης η είδηση ότι θα χρειαστεί να χάσει τη μισή σεζόν ο αρχηγός του Ανέστης Δαλακούρας.

Ο νεαρός διεθνής ακραίος είχε τραυματιστεί στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την σλοβακική Πριέβιντζα και  για τον λόγο αυτόν δεν έπαιξε στα παιχνίδια με Κηφισιά και Παμβοχαϊκό το περασμένο Σάββατο και την περασμένη Τετάρτη αντίστοιχα.

Ωστόσο τα πράγματα είναι χειρότερα, μετά και από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που γνωστοποιήθηκαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Λίγκας (και όχι του ΤΑΑ Εθνικός, από το οποίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα κάποια ανακοίνωση – ενημέρωση).

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ, από τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Ανέστη Δαλακούρα «διαπιστώθηκε πως έχει οστικό οίδημα και θα πρέπει να μείνει εκτός γηπέδων τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες».

Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου ξεχνά ο Εθνικός τον Δαλακούρα, που είναι αλήθεια ότι χρόνια τώρα, λόγω και της Εθνικής Ομάδας, παίζει χωρίς διακοπή χειμώνα – καλοκαίρι. Η απώλεια γίνεται αντιληπτό ότι είναι μεγάλη.

Δεδομένου ότι τέλος Απριλίου ολοκληρώνεται η σεζόν με τα πλέι οφ, ουσιαστικά ο Εθνικός χάνει τον αρχηγό του για το μισό της σεζόν – και φυσικά ουδείς ξέρει σε ποια αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκεται μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας.

Στην θέση του ακραίου αγωνίζεται βέβαια ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς, που ήδη έχει έρθει στην Αλεξανδρούπολη, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι στην Σύρο το απόγευμα της Κυριακής. Κυρίως όμως δεν έχει συμμετοχή στον επαναληπτικό της Σλοβακίας την ερχόμενη Τετάρτη.

Το κενό του Ανέστη Δαλακούρα καλείται να καλύψει για την ώρα (αλλά ουδέν μονιμότερον του προσωρινού) ο νεαρός Σωκράτης Χαραλαμπίδης, στον οποίο έτσι κι αλλιώς έχει δοθεί η θέση του ενός βασικού ακραίου της ομάδας στα τελευταία δύο ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται σκέψεις για την απόκτηση κι άλλου ξένου ακραίου, αλλά τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι υπέρ της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός που προσπαθεί να σταθμίσει τα δεδομένα και να αποφασίσει τι θα πράξει, έπειτα από την εισήγηση που θα κάνει ο Σάκης Μουστακίδης…