Τα «επώνυμα» σχόλια κατά του Μουστακίδη και η οργισμένη απάντηση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ανακοίνωση με αποδέκτες ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με «επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια», εξέδωσε το ΤΑΑ του συλλόγου το βράδυ της Παρασκευής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή τα διάφορα «επώνυμα» ή ανώνυμα σχόλια, αλλά και την κριτική «καφενειακού» τύπου, που σκοπό έχει να πλήξει το κύρος και την αξιοπιστία τεχνικού τιμ και διοίκησης, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
Από μόνη της η διαπίστωση του προπονητή μας ότι «η ομάδα είναι άρρωστη», αποτελεί υγιή στάση, ψύχραιμη αντίδραση και γενναία αυτοκριτική, στοιχεία που καθιστούν δεδομένη την προοπτική ανάκαμψης της ομάδας έπειτα από τα ατυχή αποτελέσματα!
Η συνεργασία στο προπονητικό τιμ είναι άψογη και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από κοινού με τους Σάκη Μουστακίδη και Άκη Σιδηρόπουλο, να μοχθούν και να εργάζονται καθημερινά για το συμφέρον της ομάδας. Στον αθλητισμό, πολύ δε περισσότερο στο βόλεϊ, τα πράγματα δεν είναι άσπρο –μαύρο και φυσικά δεν μπορούν όλα τα αποτελέσματα να είναι νικηφόρα (αν και με τον φετινό Εθνικό αυτό συμβαίνει στους αγώνες της Ευρώπης). Και η νίκη και η ήττα προκύπτουν από μια σειρά παραγόντων που είναι αστάθμητοι, πολύ δε περισσότερο όταν αγωνίζονται άνθρωποι και όχι ρομπότ.
Η πορεία και οι στόχοι του Εθνικού και την φετινή χρονιά παραμένουν σταθεροί και πάνω σε αυτό το πλάνο εργάζονται από κοινού και αρμονικά προπονητές, παίκτες και πρωτίστως η διοίκηση. Κάποια ατυχή αποτελέσματα δεν μπορούν να σταθούν εμπόδιο σε αυτή την πορεία και τους στόχους μας!
Τέλος, προς όλους εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν διχόνοια και τριγμούς μέσα στον Εθνικό, ας γίνει γνωστό πως ο Εθνικός δεν επηρεάζεται από τέτοιου είδους λασπολογίες και συκοφαντίες.

ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ»

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα σχόλια αφορούν δήθεν επώνυμα (αλλά στην πραγματικότητα ανώνυμα) κείμενα που έχουν φιλοξενηθεί κάτω από ανάρτητη της ιστοσελίδας volleynews, όπου είχαν φιλοξενηθεί δηλώσεις του Σάκη Μουστακίδη μετά την ήττα από τον Παμβοχαϊκό, όπου έλεγε: «Η ομάδα είναι άρρωστη και οφείλω να βρω λύσεις για να γιατρευτεί. Είμαι αποφασισμένος να το κάνω για να βρούμε πάλι το δρόμο μας. Ξέχωρα από τα αποτελέσματα πρέπει να ξαναγίνουμε ομάδα, να αποκτήσουμε την ομοιογένεια μας και τη συνοχή μας ώστε να μπορέσουμε να ανακάμψουμε το συντομότερο».

Ενας αναγνώστης της ιστοσελίδας, υπό το όνομα (ή ψευδώνυμο) «Ζάχος», έγραψε κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση: «Απορώ πως περνάει στη διοίκηση του Εθνικού στο απυρόβλητο ο ίδιος ο Μουστακίδης. Δεν καταλαβαίνουν πως αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτήν την κατάντια είναι αυτός; Η ομάδα δεν υπάρχει. Καμία κατεύθυνση τακτική, λάθος επιλογές παικτών, υποδοχή χάλια, άμυνα μηδέν, σερβίς ανύπαρκτο… πλήρης αναρχία. Έχει βάλει και στην Διοίκηση δικούς του ρ@υφ!ανους για να την ελέγχει από την ανασφάλεια του και νομίζει κανείς πως είναι η δική του ομάδα. Η γύμνια του όμως έχει φανεί πλέον αφού καθάρισε και όλους του τους συνεργάτες που έβγαζαν όλη τη δουλειά και έβαλε τα “φιλαράκια” του μέσα. Σε όλο αυτό το συνοφρύωμα απορώ πως δεν επαναστατεί ο Άκης ο Σιδηρόπουλος που είναι ο μόνος μη άσχετος εκεί μέσα. Εκτός και αν κάνει και αυτός την “δουλειά” του. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι κρίμα για την ομάδα αλλά και για ολόκληρη την πόλη αυτή η κατάσταση και πρέπει να φύγει αυτός ο άνθρωπος από προπονητής μπας και έρθει ξανά ο κόσμος στο άδειο πια γήπεδο…».

Αρκετές ώρες αργότερα, ένας άλλος αναγνώστης, που υπέγραψε ως clubasxetos, ανέφερε δήθεν  απαντώντας στον προηγούμενο σχόλιο: «Εσύ Ζάχο δεν κατάλαβες ότι τα ίδια του τα φιλαράκια που λες είναι αυτοί που τον βρίζουν; Αλλά που να καταλάβει ο τύπος. Κάνουν και αυτοί μπροστά του σαν να μη καταλαβαίνουν αλλά από πίσω του σέρνουν όσα δεν φαντάζεται. Προηγούμενες και τωρινές διοικήσεις κάνουν την κάθε φαντασία του, με όποιο κόστος, αλλά κανένας δεν του καταλόγισε ότι έφυγαν λεφτά στον αέρα. Ζάχο, καλά του προτείνεις, να πάρει τα φιλαράκια και να φύγει. Η εξέδρα θέλει να βλέπει το άθλημα εκεί που πρέπει για την Αλεξανδρούπολη. Αυτά που έκανε ο τύπος εκεί που ήταν τα έφερε και σε αυτή την πόλη. Τον έχουν πάρει χαμπάρι αδερφέ, μη νομίζεις ότι δεν το έχει καταλάβει. Η κοινή γνώμη στην πόλη και παρέξω τον έχει καταλάβει. Τον έχουν μάθει όλοι, αλλά τώρα δεν μπορεί να πείσει ούτε την δική του διοίκηση που τον …. καμαρώνει!!! Ζάχο τι λες, σε πόσα χρόνια θα διορθωθούν τα πράγματα; Σε τόσα χρόνια που θα πουλάει ανυπαρξία και ευθύνη … Δεν πιστεύω να νομίζουν κάποιοι ότι με το να μη μιλάνε θα σωθούν. Δεν τους πιστεύει ούτε αυτούς ο κόσμος».

Ακολούθησε τρίτο σχόλιο, αυτήν την φορά από τον «otinanai», που καταφέρεται στους δύο προηγούμενους και γράφει τα εξής: «Εγώ ένα έχω να πως Άσχετε και κύριους Ζάχους: όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Προπονητές της κερκίδας και εσείς φαντάζομαι ε?3 χρόνια που η ομάδα πήγαινε τρένο, με τις δικές του επιλογές καθαρά, φαντάζομαι ήσαστε απ αυτούς που γκρινιάζανε τι τα θέλουμε αυτά? ας παίζουμε με τα δικά μας τα παιδιά ίσα για να σωθούμε!και τώρα γιατί ακριβώς τον κατηγορείτε τον άνθρωπο? επειδή κάνει ακριβώς αυτό?γιατί οι μη ντόπιες επιλογές του κάθε χρόνο είναι μια και μια (πέταρ, κιόσης, λεο, ιβάν, νίκολα κ πάει λέγοντας..). Μη μπερδεύεστε με τα πικρόχολα σχόλιά σας δε θίγετε μόνο αυτόν το άνθρωπο (για το ήθος του πραγματικά δε χρείαζεται να μιλήσω εγώ, το ξέρουν όλοι , οι σοβαροί τλχ), αλλά θίγετε κυρίως και τα δικά μας παιδιά, τα αδέρφια, το Σταύρο, το Σωκράτη, τον Τσέλιο που προσπαθούν κάθε μέρα να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις (3 ματς παίζουμε με βασικό το Σωκράτη κ μπράβο στο παιδί που στάθηκε αξιοπρεπώς). τι ακριβώς θέλετε? αλλά φυσικά αν τους διώξει κ φέρει άλλους κ πάμε για πρωτάθλημα κύπελλα ευρώπες κτλ πάλι θα φταίει ε?γιατί: γιατί τα δικά μας τα παιδιά.. get a life. το πρόβλημα του βόλλευ της πόλης μας δεν είναι σε καμία περίπτωση ο κόουτς (δλδ προς Θεού) ούτε οι πάιχτες (αυτό μπορούν αυτό κάνουν, μικροί είναι τώρα μαθαίνουν), αλλά εσείς οι που χαίρεστε μ αυτή την κατάσταση κ την περιμένατε πως κ πως..pathetic.-».

Μετά από όλα αυτά, αποφάσισε να απαντήσει και το ΤΑΑ Εθνικός, με μια ανακοίνωση που προσπαθεί μεν να λύσει το ζήτημα, αλλά παράλληλα αναδεικνύει και αυτά τα ανώνυμα σχόλια κάτω από άρθρα ιστοσελίδων σε μείζονα ζητήματα…