LIVE η Volley League: ΑΟ Ορεστιάδας – Λαμία και Κηφισιά – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμετρήσεις ΑΟ Ορεστιάδας – Λαμία και Κηφισιά – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στους αγώνες της 8ης αγωνιστικής της Volley League, με έμφαση φυσικά στα παιχνίδια ΑΟ Ορεστιάδας – Λαμία και Κηφισιά – Εθνικός Αλεξανδρούπολης που ξεκινούν σε λίγη ώρα.

Ωρα 16:20  Η αναμέτρηση στην Ορεστιάδα θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα στο «Νίκος Σαμαράς», μια ώρα μετά έχει προγραμματιστεί το πρώτο σερβίς στην Κηφισιά.

Ωρα 16:27  Ξεκινώντας από το παιχνίδι στο “Νίκος Σαμαράς”, μεγάλο ενδιαφέρον έχει η μονομαχία των Βούλγαρων προπονητών που ανέλαβαν πρόσφατα τα καθήκοντα τους στους πάγκους των δύο ομάδων. Οι Πλάμεν Κριστόφ και του Πέτιο Ντραγκίεφ μεγάλωσαν μαζί και για περισσότερο από 10 χρόνια ήταν συμπαίκτες στις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Ανδρών της Βουλγαρίας.

Ωρα 16:33  Η Ορεστιάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα στους αγώνες με Παναθηναϊκό και Άρη που ταυτίστηκαν με την έλευση του Πλάμεν Κριστόφ, αν και μόνο στο δεύτερο κάθονταν στον πάγκο. Προφανώς θέλει να να τριτώσει τις επιτυχίες της ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ωρα 16:40  Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, η ομάδα περιμένει την ανταπόκριση – επιβράβευση των οπαδών της για τις νίκες επί του Παναθηναϊκού και του Άρη που απέδειξαν τις ικανότητες της, ενώ ο Πλάμεν Κριστόφ συνέστησε προσοχή για δύο λόγους:«Η Λαμία μπορεί να είναι τελευταία αλλά δεν έχει κακή ομάδα. Θέλει το χρόνο της και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει ζημιά σε κάθε αντίπαλο που θα την υποτιμήσει. Ξέρω καλά τον Ντραγκίεφ, ξέρω τις ικανότητες του και είμαι σίγουρος πως θα κάνει καλή ομάδα. Για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μη χαλάσουμε αυτό που ξεκινήσαμε να χτίζουμε από την αρχή».

Ωρα 16:45  Η είδηση είναι επίσης η μεγάλη επιστροφή της μπάντας της Ορεστιάδας από αυτόν τον αγώνα, όπως την γνωστοποίηση ο ΑΟΟ με ανακοίνωσή του πριν λίγη ώρα (κάντε κλικ ΕΔΩ για να διαβάσετε λεπτομέρειες)

Ωρα 16:52  Η Λαμία ταξιδεύει στην Ορεστιάδα με στόχο να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι ρουμελιώτες θέλουν να αποκομίσουν βαθμολογικά οφέλη ώστε να μην είναι αποκομένοι στην τελευταία θέση. Εκτός των άλλων μία νίκη θα βοηθήσει και την ψυχολογία της ομάδας.

Ωρα 16:57  Ο Πέτιο Ντραγκίεφ δήλωσε για τον αγώνα: «Κάνουμε μία πολύ δύσκολη αποστολή στην Ορεστιάδα. Πιστεύω πως η Ορεστιάδα είναι ισοδύναμη με μας και θα γίνει δυνατό παιχνίδι. Δεν πάμε για βόλτα στην Ορεστιάδα. Πάμε να παίξουμε σωστό βόλεϊ και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Κάθε μέρα γινόμαστε και καλύτεροι και περιμένω πως θα έρθει και η νίκη. Με τον Πλάμεν είμαστε μαζί από μικροί, στις εθνικές ομάδες και αντίπαλοι πολλές φορές όταν ήταν στην Λουκόιλ και εγώ στην Μπάτε. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ και που θα δώσουμε ως αντίπαλοι έναν δυνατό αγώνα. Στην Ορεστιάδα για το ελληνικό πρωτάθλημα έχω να παίξω εδώ και 20 χρόνια αλλά κάθε χρόνο πήγαινα για φιλικά με τις ομάδες που ήμουν προπονητής στην Βουλγαρία».

Ωρα 17:01  Πλέον απομένει λιγότερο από μια ώρα για την έναρξη του αγώνα. Αυτή είναι η 3η φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα. Την περσινή σεζόν και τις δύο φορές νίκησε η Ορεστιάδα. Διαιτητές της συνανντησης θα είναι οι Ιωαννίδης και Τζεπκινλής.

Ωρα 17:07  Μια ώρα αργότερα, στις 19:00 στο Ζηρίνειο ο φορμαρισμένος ΑΟΠ Κηφισιάς θα υποδεχτεί τον με καλή ψυχολογία αλλά κουρασμένο από τους συνεχείς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη Εθνικό σε ένα από τα ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ωρα 17:13  Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης προέρχεται από μία πολύ καλή εβδομάδα με συγκομιδή δύο νίκες σε πρωτάθλημα (3-2 την Παναχαϊκή) και Ευρώπη (3-1 την Πριέβιτζα). Υπάρχει επιβάρυνση, αλλά ο Σάκης Μουστακίδης δίνει ρόλους σε όλους τους νεαρούς παίκτες του ρόστερ που τον έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο, ενω δεν έχει απουσίες.

Ωρα 17:19  Ο πασαδόρος του Εθνικού Σταύρος Κασαμπαλής δήλωσε: «Μας προβληματίζει η καλή εμφάνιση της Κηφισιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά δείχνει πως ο αντίπαλος μας βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Θα περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε κάτι πολύ δύσκολο διότι ο αντίπαλος μας έχει και καλή ψυχολογία. Υπάρχει κούραση στην ομάδα αλλά ο προπονητής μας μοιράζει τα παιχνίδια και έτσι μπορούμε και διαχειριζόμαστε καλύτερο τα πολλά ματς. Και εμείς έχουμε πάρει πάνω μας μετά τις νίκες με την Παναχαϊκή και την Πριέβιτζα και είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε τη νίκη και μπορούμε να την πάρουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχουμε και καλή παράδοση».

Ωρα 17:24  Η Κηφισιά προέρχεται από το θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ με 1-3 στη Θεσσαλονίκη και θέλει να αποδείξει πως η εμφάνιση και η νίκη επί των νταμπλούχων έχει και συνέχεια ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τις προσδοκίες για την πορεία στο πρωτάθλημα. «Είναι ένα ακόμη σημαντικό ματς για την ομάδα μου. Ο Εθνικός τα τελευταία χρόνια έχει υψηλούς στόχους. Και φέτος παρουσιάζει ψηλή και δυνατή ομάδα στο φιλέ. Καθώς το ματς είναι σημαντικό και γι αυτόν προβλέπεται να γίνει ντέρμπι», είπε από την πλευρά του ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης.

Ωρα 17:28  Η αναμέτρηση θα είναι η 21η μεταξύ των δύο ομάδων και ο Εθνικός προηγείται στις νίκες με 12-8. Σε 10 αγώνες στο Ζηρίνειο ο Εθνικός έχει 4 νικες. Διαιτητές θα είναι οι Βουδούρης και Μουλά.

Ωρα 17:32  Πέρα από τα παιχνίδια ΑΟ Ορεστιάδας – ΓΣ Λαμίας και Κηφισιά – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, διεξάγονται σήμερα και τα παιχνίδια Ηρακλής  – Άρης Θεσσαλονίκης στις 18.00, Παναχαϊκή  –  Παμβοχαϊκός στις 19:30 και Ολυμπιακός  – Παναθηναϊκός στις 21:00 στο κλειστό του Ρέντη.

Ωρα 17:35  Για όλα τα ματς θα υπάρχει ενημέρωση από αυτήν την ανάρτηση του ThrakiSportS, ενώ το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή με το παιχνίδι Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ

Ωρα 17:45  Συνεχίζουν την προθέρμανσή τους οι παίκτες Ορεστιάδας και Λαμίας και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη των ματς

Ωρα 18:00  Έναρξη του αγώνα στην Ορεστιάδα

Ωρα 18:09  Η Λαμία έχει ξεκινήσει καλύτερα το παιχνίδι και προηγείται με 4-8 του ΑΟΟ στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ.

Ωρα 18:12  Η Εβρίτικη ομάδα βρίσκεται πίσω στο σκορ με 8-11.

Ωρα 18:15  Σταθερά μπροστά η Λαμία στην Ορεστιάδα, έχοντας διαφορά 3 πόντων, 10-13.

Ωρα 18:18  Η Λαμία προηγείται με 12-16 του ΑΟΟ, πηγαίνοντας στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ.

Ωρα 18:21  Οι φιλοξενούμενοι επεκτείνουν τη διαφορά τους στην Ορεστιάδα, 12-20 και βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρώτου σετ.

Ωρα 18:24  Τέλος του πρώτου σετ στην Ορεστιάδα, με την Λαμία να κάνει την έκπληξη, καθώς επικράτησε εύκολα με 15-25 του ΑΟΟ. ΑΟ Ορεστιάδας – Λαμία 0-1

Ωρα 18:29  Ο ΑΟ Ορεστιάδας αντιδρά στην έναρξη του δευτέρου σετ και προηγείται με 3-2 της Λαμίας.

Ωρα 18:31  Σε άλλο ματς που διεξάγεται αυτήν την ώρα ο Αρης πήρε το πρώτο σετ επί του Ηρακλή και προηγείται εκτός έδρας με 1-0. Σε μισή ώρα ξεκινά και το Κηφισιά – Εθνικός

Ωρα 18:33  Σταθερά μπροστά οι γηπεδούχοι στην Ορεστιάδα με 6-5.

Ωρα 18:35  O AOO βρίσκεται μπροστά της Λαμίας, 8-6 στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ του δευτέρου σετ.

Ωρα 18:38  Στην Ορεστιάδα οι φιλοξενούμενοι πλησιάζουν στον πόντο, 11-10.

Ωρα 18:42  Η Εβρίτικη ομάδα προηγείται απέναντι στη Λαμία με 16-12 στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ του σετ.

Ωρα 18:45  Επιβλητικός ο ΑΟΟ στο δεύτερο σετ αυξάνει τη διαφορά στους 6 πόντους, και βρίσκεται μπροστά της Λαμίας με 19-13.

Ωρα 18:47  Πολύ κοντά στο σετ οι Θρακιώτες κόντρα στη Λαμία, 22-15.

Ωρα 18:51  O AOO κέρδισε άνετα το δεύτερο σετ απέναντι στη Λαμία με 25-17, ισοφαρίζοντας σε 1-1 σετ το παιχνίδι. ΑΟ Ορεστιάδας – Λαμία 1-1

Ωρα 18:55  Θετικό ξεκίνημα από τον ΑΟ Ορεστιάδας στο τρίτο σετ, προηγείται με 4-0 της Λαμίας.

Ωρα 18:58  Στο άλλο ματς που διεξάγεται αυτήν την ώρα, ο Ηρακλής παίρνει με 25-23 το δεύτερο σετ και ισοφαρίζει τον Αρη σε 1-1.

Ωρα 19:01  Παρουσίαση αυτήν την ώρα και έναρξη της αναμέτρησης στην Κηφισιά με τον Ιλιτς του Εθνικού στο πρώτο σερβίς

Ωρα 19:05  Στο Νίκος Σαμαράς, σαρωτική η Ορεστιάδα στο τρίτο σετ, προηγείται της Λαμίας με 14-3!!!

Ωρα 19:06  Στην Κηφισιά, καλό ξεκίνημα για τον Εθνικό που προηγείται με 3-5 στο πρώτο σετ.

Ωρα 19:07  Στο Νίκος Σαμαράς είμαστε στο δεύτερο τεχνικό ταϊμ άουτ, δείχνει να έχει καθαρίσει το σετ ο ΑΟΟ που προηγείται με με 16-4 στο τρίτο σετ.

Ωρα 19:08  Στην Κηφισιά με καρφί του Σούλιαγιτς ο Εθνικός πηγαίνει προηγούμενος με 8-7 στο πρώτο τεχνικό ταϊμ άουτ του πρώτου σετ.

Ωρα 19:13  Στο Νίκος Σαμαράς με τρεις σευνεχόμενους άσσους από τον Αγγελόπουλο η Λαμία μειώνει σε 23-13, αλλά η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.

Ωρα 19:14  Στην Κηφισιά είναι ισόπαλες στο 14-14 οι δυο ομάδες στο πρώτο σετ.

Ωρα 19:15  Στο Νίκος Σαμαράς έχουμε τέλος σετ, με την Ορεστιάδα εύκολα να το κατακτά με 25-13. Εξασφαλίζει έναν βαθμό, πάμε πλέον για το τρίποντο. ΑΟ Ορεστιάδας – Λαμία 2-1

Ωρα 19:18  Στην Κηφισιά έχουμε δεύτερον τεχνικό ταϊμ άουτ με την Κηφισιά αυτή τη φορά να είναι με έναν πόντο μπροστά 16-15, καθώς οι δυο ομάδες πάνε πόντο – πόντο.

Ωρα 19:23  Στο Νίκος Σαμαράς η Ορεστιάδα ξεκινά ιδανικά και το τέταρτο σετ και έχει διαμορφώσει νταμπλ σκορ 8-4 στο πρώτο τεχνικό ταϊμ άουτ επί της Λαμίας

Ωρα 19:25  Στην Κηφισιά έχουμε τελος σετ υπέρ των γηπεδούχων μετά από μπλοκ Νικολάκη στον Κιόση, που διαμορφώνει το 25-18, καθώς ο Εθνικός υπέστη καθίζιση μετά το δεύτερο τεχνικό ταϊμ άουτ. ΑΟ Κηφισιάς – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0

Ωρα 19:29  Αυτήν την ώρα πρέπει να ξεκινά και στην Αγυά της Πάτρας η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Παμβοχαϊκό, οπότε θα έχουμε τέσσερα παιχνίδια σε εξέλιξη.

Ωρα 19:32  Στο Νίκος Σαμαράς εμφανές προβάδισμα νίκης και τρίποντου για τον ΑΟΟ που προηγείται με 16-10 της Λαμίας στο δεύτερο τεχνικό ταϊμ άουτ.

Ωρα 19:33 Στην Κηφισιά, με εξαιρετικά σερβίς από τον Μπισέτ η η Κηφισιά φτάνει πρώτη στο πρώτο τεχνικό ταϊμ άουτ του δεύτερου σετ με 8-5, δηλαδή τρεις πόντους διαφορά επί του Εθνικού.

Ωρα 19:35  Στην Θεσσαλονίκη παίρνει προβάδισμα ο Ηρακλής, που κερδίζει το σετ με 25-20 και ανατρέπει την εις βάρος του κατάσταση, αφού πλέον προηγείται με 2-1 σετ.

Ωρα 19:37  Στο Νίκος Σαμαράς η Ορεστιάδα απέχει έξι πόντους από το τρίποντο, προηγείται αυτή τη στιγμή με 19-15 της Λαμίας.

Ωρα 19:39  Στην Κηφισιά βρισκόμαστε στο δεύτερο τεχνικό ταϊμ άουτ, με 16-9 έχουμε προβάδισμα επτά πόντων της Κηφισιάς επί του εθνικού.

Ωρα 19:43  Τέλος του αγώνα στο Νίκος Σαμαράς με μεγάλη νίκη για την Ορεστιάδα που κατακτά με 25-20 το τέταρτο σετ και με ανατροπή, αφού είχε χάσει το πρώτο, φτάνει όχι απλά στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της αλλά και στο τρίποντο. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Ορεστιάδας – ΓΣ Λαμίας 3-1.

Ωρα 19:51  Στην Κηφισιά με άουτ σερβίς του Σούλιαγιτς έχουμε τέλος του δεύτερο σετ με 25-19, με τους γηπεδούχους να φτάνουν ξανά στην επικράτηση, να εξασφαλίζουν βαθμό και πλέον τον Εθνικό να είναι με την πλάτη στον τοίχο. Κηφισιά – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0

Ωρα 19:56  Στην Πάτρα το πρώτο σετ καταλήγει με 22-25 στον Παμβοχαϊκό που προηγείται με 1-0 της Παναχαϊκής.

Ωρα 19:58  Στην Κηφισιά οι γηπεδούχοι προηγούνται του Εθνικού με νταμπλ σκορ 8-4 στο πρώτο τεχνικό ταϊμ άουτ του τρίτου σετ.

Ωρα 19:59  Στην Θεσσαλονίκη ο Άρης κατακτά το τέταρτο σετ με 25-14, ισοφαρίζει τον Ηρακλή σε 2-2 και πάμε σε τάι μπρέικ.

Ωρα 20:06  Στην Κηφισιά οι γηπεδούχοι προηγούνται με 16-9 στο δεύτερο τεχνικό ταϊμ άουτ και βαδίζουν σε μια άνετη νίκη επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ωρα 20:17  Τέλος του αγώνα στην Κηφισιά, καθώς μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση, ο Εθνικός χάνει και το τρίτο σετ με 25-18 και φεύγει χωρίς το παραμικρό κέρδος από την Κηφισιά, καταχειροκρούμενος όμως από τους τέσσερις φιλάθλους του. Τελικό αποτέλεσμα: Κηφισιά – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0.

Ωρα 20:20  Κρατάμε ανοιχτό το live να σας δώσουμε την εξέλιξη και τελικά αποτελέσματα και στα άλλα ματς που έχουμε σε εξέλιξη.

Ωρα 20:23  Στην Πάτρα ισοφαρίζει σε 1-1 η Παναχαϊκή τον παμβοχαϊκό κερδίζοντας το δεύτερο σετ με 25-21.

Ωρα 20:25  Στην Θεσσαλονίκη, μεγάλο διπλό για τον Αρη που κατακτά το ταϊ μπρέικ με 15-13 και κερδίζει με 3-2 τον συντοπίτη Ηρακλή στο ντέρμπι της πόλης.

Ωρα 20:30  Θυμίζουμε ότι σε ακριβώς μισή ώρα θα ξεκινήσει στο κλειστό του Ρέντη η μεγάλη βάσει ονομάτων αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ωρα 20:32  Νωρίτερα στο ντέρμπι των αιωνίων για το γυναικείο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Κυψέλη από τον Ολυμπιακό με 3-1 σετ.

Ωρα 20:35  Θυμίζουμε σε σχέση με τις ομάδες μας, η Ορεστιάδα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κέρδισε με 3-1 την Λαμία ενώ ο Εθνικός ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Κηφισιά στην Αθήνα.

Ωρα 20:58  Στην Πάτρα παίρνει το τρίτο σετ ο Παμβοχαϊκός με 23-25 και προηγείται με 2-1 σετ της Παναχαϊκής.

Ωρα 21:01  Αυτήν την ώρα ξεκινά στο κλειστό του Ρέντη και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Ωρα 21:28  Τέλος πρώτου σετ στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να κατακτά με 25-19 και να προηγείται με 1-0 του Παναθηναϊκού.

Ωρα 21:31  Τέλος του αγώνα στο κλειστό της Αγυιάς με τον Παμβοχαϊκό μετά από μάχη μισής ώρας να κατακτά το τέταρτο σετ με 25-27 και να κερδίζει τον αγώνα με την Παναχαϊκή με σκορ 3-1.

Ωρα 21:35  Θυμίζουμε ότι ο Παμβοχαϊκός είναι η επόμενη αντίπαλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, την ερχόμενη Τετάρτη επάνω, στον Έβρο.

Ωρα 21:58  Τέλος δεύτερου σετ στο κλειστό του Ρέντη, επίσης για τον Ολυμπιακό με 25-16 και 2-0 σε βάρος του Παναθηναϊκού

Ωρα 22:25  Τέλος του αγώνα του Ρέντη με 25-20 και νίκη Ολυμπιακού με 3-0 σετ επί του Παναθηναϊκού.

Ωρα 22:30  Συνεπώς τα αποτελέσματα: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0, Παναχαϊκή – Παμβοχαϊκός 1-3, Ηρακλης – Αρης 2-3 και στα δικά μας, Κηφισιά – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0 και ΑΟ Ορεστιάδας – Λαμία 3-1.

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, ακολουθούν αναλυτικά ρεπορτάζ από τα δύο ματς των ομάδων του Έβρου, που είναι πλέον ισόβαθμες με 9 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα…