LIVE η Γ’ Εθνική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων και Έβρος Σουφλίου- Θύελλα Φιλώτα

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους σημαντικότατους αγώνες Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ηρακλής Αμπελοκήπων και Έβρος Σουφλίου – Θύελλα Φιλώτα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στα δυο παιχνίδια των θρακιώτικων συλλόγων.

Ωρα 14:30 Να θυμίσουμε συνοπτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής: Καβάλα – Εορδαϊκός, Άρης – Καμπανιακός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Έβρος Σουφλίου – Θύελλα Φιλώτα, Απόλλων Κρύας Βρύσης – Δόξα Δράμας, Απόλλων Καλαμαριάς – Νέστος Χρυσούπολης, Κοζάνη – ΑΠΕ Λαγκαδά, Εθνικός Σερρών – Εθνικός Ν. Αγιονερίου, ενώ ρεπό έχει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Ωρα 14:40  Και στις δυο αναμετρήσεις των ομάδων του Έβρου οι διαιτητές θα είναι από την Θράκη. Στην Αλεξανδρούπολη οι Κουναλάκης (Ξάνθης), Δημητριάδης (Θράκης) και Κούλα (Ξάνθης), ενώ στο Σουφλί οι Δρακίδης, Τζιώτζιος και Καρακασίδης (Θράκης).

Ωρα 14:45  Την εντός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Καμπανιακό θα διαιτητεύσει ο Γιώργος Κυριαζίδης από την Ένωση Έβρου με βοηθο του τον Παναγιώτη Τερζόπουλο επίσης από τον Έβρο και τον Μηναδάκη από την Καβάλα.

Ωρα 14:52  Ακριβώς σε οκτώ λεπτά ξεκινούν όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση την αναμέτρηση ανάμεσα στην Καβάλα και τον Εορδαϊκό που παίζεται ήδη εδώ και 20 λεπτά.

Ωρα 14:54 Πάμε να δούμε ενδεκάδες απο την αναμέτρηση του Σουφλίου. Για τον Έβρο ο Βούλγαρος τεχνικός του επέλεξε να ξεκινήσει με τους: Μπινόπουλο, Μπάμνιο, Πιτσόκο, Λίτσιο, Λουϊζίδη, Δραγανίδη, Αλεξίου,  Ευφραιμίδη, Μέρτικα, Λίτσκα και Ζυγκερίδη

Ωρα 14:56 Όσον αφορά την ομάδα του Φιλώτα ξεκινάν οι: Κοντογουλίδης, Σπυλιώτης, Γεωργόπουλος, Τακίδης, Πάλα, Παπαγεωργίου, Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Γκρίτ, Βαφειάδης, Στεφανίδης και Μπαστάνης.

Ωρα 14:58 Πάμε να δούμε ενδεκάδες και από την Αλεξανδρούπολη. Για τον Εθνικό ο Κώστας Βουρδόγλου ξεκινά με τους: Συριτούδη, Θάνο, Τσαμουρλίδη, Δούπας, Παρασκευά, Χελιδόνη, Γωνιάδη Θεοδωράκη, Ερκάν, Κριεζή και Μαμούτ.

Ωρα 14:59 Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης είχε την ατυχία πριν την έναρξη του αγώνα να δει τον Μπαρμπαγιάννη να τραυματίζεται στην προθέρμανση. Την θέση του στην βασική ενδεκάδα πήρε ο Δούπας.

Ωρα 15:00 Για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων ξεκινούν οι: Παπαθανασίου, Βόσδου, Παπαϊωάννου, Μπάρμπας, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Σκέμπης, Σάρρος, Σεγκερίδης, Σαμπασβίλι και Λιώνης

Ωρα  15:03 Έναρξη του αγώνα στο Σουφλί.

Ωρα 15:05 Έναρξη του αγώνα στην Αλεξανδρούπολη

Ωρα 15:15 Πιο δυνατά μπήκε η ομάδα του Ηρακλή στην Αλεξανδρούπολη, πιεστικός στα πρώτα λεπτά ο Έβρος στο Σουφλί που ήδη έχει δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Κοντογουλίδη.

Ωρα 15:20 Τρείς κλασσικές ευκαιρίες έχουν χάσει οι φιλοξενούμενοι με τους Σάρρο, Τσεκεριδη και  Σαμπασβιλι να μην βρίσκουν στόχο, απάντησε ο Εθνικός με προσπάθεια του Ερκάν.

Ωρα 15:27 Έχουμε ημίχρονο στην Καβάλα, που ξεκίνησε νωρίτερα, με τον ΑΟΚ να προηγείται με 3-0 του Εορδαϊκού με δύο γκολ του Φώτη Δουμάνη και ένα του Παπαδόπουλου. Στα άλλα ματς του ομίλου που είναι σε εξέλιξη ο Καμπανιακός κάνει την έκπληξη και προηγείται απέναντι στον Άρη στο ‘Κλ. Βικελίδης”, το σκορ έχει ανοίξει και ο Λαγκαδάς που προηγείται με 0-1 μέσα στην Κοζάνη.

Ωρα 15:29 Ακόμη μια καλή στιγμή για τον Εθνικό που απειλεί στο 24′ με σουτ του Γωνιάδη.

Ωρα 15:32 Πιέζει για το γκολ ο Έβρου Σουφλίου που αγγίζει το γκολ με δύο σουτ του Λίτσκα μέσα σε λίγα λεπτά, σταθερός ο Κοντογουλίδης που κρατά το μηδέν για την Θύελλα Φιλώτα.

Ωρα 15:34 Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Εθνικός έχει ανεβάσει ρυθμούς και ψάχνει το γκολ που θα του δώσει το προβάδισμα. Καλή προσπάθεια απο τον Κριεζή που πιάνει το σουτ με την μπάλα να περνά πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ηρακλή.

Ωρα 15:38 Γκοοοοοοοοοοοολ για τον Έβρο Σουφλίου. Ανοίγει το σκορ στο Σουφλί ο Μέρτικας  με την συμπλήρωση 32′ λεπτών αγώνα. Έβρος Σουφλίου – Θύελλα Φιλώτα 1-0

Ωρα 15:40 Αντεπίθεση για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στην Αλεξανδρούπολη με τον Παρασκευά να προλαβαίνει τον Σαμπασβίλι πριν γίνει επικίνδυνος, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν και ένα λεπτό αργότερα με την κεφαλιά του Μπάρμπα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια.

Ωρα 15:45 Έχουμε μπει στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, στα άλλα παιχνίδια  ο Απόλλων Καλαμαριάς ανοίγει το σκορ απέναντι στο Νέστο Χρυσούπολης, ενώ η Καβάλα κάνει τέσσερα τα τέρματα της κόντρα στον Εορδαϊκό.

Ωρα 15:49 Μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με τον Συριτούδη και τις δύο στιγμές να κρατά ανέπαφη την εστία του.

Ωρα 15:50 Τρομερό παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη, με τον Εθνικό να παντά στις καλές στιγμές του φιλοξενούμενων με τον Μαμούτ να κάνει την σέντρα με τον Θάνο να πιάνει την κεφαλιά μόλις άουτ,

Ωρα 15:51 Τέλος πρώτου μέρους στο Σουφλί, πολύ καλύτερος ο Έβρος που έχει το προβάδισμα. Έβρος Σουφλίου – Θύελλα Φιλώτα 1-0

Ωρα 15:52 Τέλος πρώτου μέρους και στην Αλεξανδρούπολη, πολύ καλό παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες χωρίς όμως κάποιο γκολ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-0

Ωρα 15:55 Αρκετά γκολ πριν το ημίχρονο στα άλλα παιχνίδια του ομίλου, με τον Άρη να ισοφαρίζει τον Καμπανιάκο με τέρμα του Καπνίδη, στην Κοζάνη η τοπική ομάδα ισοφαρίζει τον Λαγκαδά, ενώ στην Καλαμαριά ο Απόλλων κάνει δύο τα τέρματα του στο παιχνίδι με το Νέστο Χρυσούπολης. Δεν έχουμε γκολ σε Σέρρες και Κρύα Βρύση.

Ωρα 16:03 Ξεκινά το δεύτερο μέρος στο Σουφλί. Με μια αλλαγή ξεκινά το ματς η Θύελλα Φιλώτα με τον Καραπέτρο να μπαίνει στο γήπεδο αντί του Βαφειάδη.

Ωρα 16:07 Έναρξη του αγώνα και στην Αλεξανδρούπολη. Με τον Εθνικό να προχωρά σε αναγκαστική αλλαγή καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Συριτούδης και την θέση του πήρε ο Χαραλαμπίδης

Ωρα 16:12 Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό με την συμπλήρωση 50′ λεπτών αγώνα με τον Ερκάν να κάνει την παράλληλη μπαλιά πιάνει το σουτ εντός περιοχής ο Κριεζής αποκρούει εντυπωσιακά ο Παπαθανασίου.

Ωρα 16:17 Πρώτη αλλαγή για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων με τον Φωτιάδη να περνά στην θέση του Σκέμπη.

Ωρα 16:21 Δεύτερη αλλαγή για τον Εθνικό με τον Τσέκο  να παίρνει την θέση του Μαμούτ.

Ωρα 16:24 Τελικό αποτέλεσμα στην Καβάλα, με τον τοπικό ΑΟΚ να κερδίζει με 4-0 τον Εορδαϊκό. Ενώ στην Κρύα Βρύση με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα η Δόξα Δράμας ανοίγει το σκορ.

Ωρα 16:27 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη. Πάνω που έδειχνε η ομάδα του Εθνικού  οτι είναι πιο κοντά στο να βρει πρώτη το γκολ , ο Φωτιάδης εξελίσσεται σε χρυσή αλλαγή καθώς ανοίγει το σκορ για τον Ηρακλή Αμπολοκήπων στο 66′ με κεφαλιά μετά απο σέντρα του Λιόνη. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-1

Ωρα 16:28 Αλλαγές έχουμε στο Σουφλί, για τον Έβρο ο Αβογιάν περνά στο παιχνίδι Εφραιμίδη, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Εράνι περνά αντί του Μπαστάνη.

Ωρα 16:37 Γκολ στο Σουφλί. Άσχημη εξέλιξη στην αναμέτρηση του Σουφλίου με την Θύελλα να ισοφαρίζει με κεφαλιά του Θεοδουλίδη κόντρα στην ροή του αγώνα. Έβρος Σουφλίου – Θύελλα Φιλώτα  1-1

Ωρα 16:39 Γκοοοοοοοοοολ στην Αλεξανδρούπολη. Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Θεοδωράκη ο Εθνικός φέρνει στα ίσια το παιχνίδι, το πέναλτι κέρδισε ο Γωνιάδης. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-1

Ωρα 16:42 Δεύτερη αλλαγή για τον Έβρο Σουφλίου με τον Θεοχάρη Λουιζίδη να περνά στο γήπεδο αντί του Μέρτικα.

Ωρα 16:43 Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Εθνικός στην Αλεξανδρούπολη με τον Σιμτσάκη να περνά στο παιχνίδι αντί του Κριεζή.

Ωρα 16:46 Στα άλλα παιχνίδια, στην Θεσσαλονίκη ο Άρης κάνει την ανατροπή και με τέρμα του Τάτου κάνει το 2-1 κόντρα στον Καμπανιακό. Στην Κρύα Βρύση η Δόξα Δράμας έχει κάνει δύο τα τέρματα της, ενώ στις Σέρρες  το Αγιονέρι προηγείται με 1-0 του τοπικού Εθνικού.

 Ωρα 16:49 Στις καθυστερήσεις βρισκόμαστε στο Σουφλί με το 1-1 να παραμένει, ίδιο σκορ και στην Αλεξανδρούπολη ελάχιστα λεπτά πριν τα 90′.

Ωρα 16:51 Γκολ στο Σουφλί. Σοκ για τους γηπεδούχους που βλέπουν τον Σπυλιώτη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μπινόπουλου και την Θύελλα Φιλώτα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα να παίρνει τη νίκη. Έβρος Σουφλίου – Θύελλα Φιλώτα 1-2

Ωρα 16:53 Τέλος του αγώνα στο Σουφλί. Έβρος Σουφλίου – Θύελλα Φιλώτα 1-2

Ωρα 16:55 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη. Απίστευτα πράγματα μετά τον Έβρο Σουφλίου και ο Εθνικός “αυτοκτονεί” στις καθυστερήσεις με τον Παπαδημητρίου να δίνει το προβάδισμα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-2

Ωρα 16:57 Τέλος του αγώνα στην Αλεξανδρούπολη. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-2

Φινάλε σε όλα τα παιχνίδια, με τις δύο ομάδες του Έβρου να “αυτοκτονούν” χάνοντας και οι δύο με γκολ στο φινάλε. Σε λίγο ρεπορτάζ για τις δύο αναμετρήσεις αλλά και τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μετά το πέρας και της 13ης αγωνιστικής.