Γ’ Εθνική: Κρίσιμα εντός έδρας παιχνίδια για Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 13ης αγωνιστικής συνεχίζεται το μεσημέρι της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής (ώρα έναρξης 15:00 με live ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων των δύο ομάδων της Θράκης από το ThrakiSportS).

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που θέλει να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες μετά από καιρό, θα αγωνιστεί ξανά στο “Φώτης Κοσμάς” μετά την αυτοκτονία και το 1-1 της Τετάρτης με την Καβάλα, αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Αμπελοκήπων που και αυτός μάχεται για την παραμονή.

Ο Έβρος Σουφλίου που θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την επικρατησή του με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, αφού αντιμετωπίζει στο “Δημήτρης Μπακιρτζής” τη Θύελλα Φιλώτα που έχει παρόμοιους στόχους παραμονής, αλλά το 6-1 με το Βυζάντιο Κοκκινόχωματος πήγε την ψυχολογία της ομάδας στο ναδήρ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής έχει ως εξής: Καβάλα – Εορδαϊκός, Άρης – Καμπανιακός, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Έβρος Σουφλίου – Θύελλα Φιλώτα, Απόλλων Κρύας Βρύσης – Δόξα Δράμας, Απόλλων Καλαμαριάς – Νέστος Χρυσούπολης, Κοζάνη – ΑΠΕ Λαγκαδά, Εθνικός Σερρών – Εθνικός Ν. Αγιονερίου, ενώ ρεπό έχει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 13ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ