Γ’ Εθνική: «Εξάσφαιρο» το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος συνέτριψε τον Έβρο Σουφλίου…

Καταιγιστικό το Βυζάντιο, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Έβρο Σουφλίου να διεκδικήσει κάτι καλό στην αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Κοκκινόχωμα για την εμβόλιμη 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τον δικέφαλο της Καβάλας ήταν ο Κύδωνας Καρλόπουλος και ο Μανώλης Τσίλογλου. Ο πρώτος έκανε τη διαφορά με την απόδοση του ενώ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, με χτύπημα φάουλ, κλείνοντας το σκορ. Ο δεύτερος σημείωσε χατ τρικ σ` ένα παραγωγικό απόγευμα, τόσο γι` αυτόν όσο και για  την ομάδα του.

Όπως αναφέρει ο Τάσος Πατσίδης στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Πρωινή», το Βυζάντιο επιθετικά είχε σπουδαίο ρυθμό απέναντι στους φιλοξενούμενους του Έβρου Σουφλίου που φάνηκαν μετά το 70`, όταν χαλάρωσαν οι γηπεδούχοι.

Το σκορ άνοιξε στο 27ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Κεφαλά, μετά από κόρνερ του Καρλόπουλου και αφού προηγουμένως δεν καταφερε να πάρει την κεφαλιά ο Μουσικάκης. Πριν βγει το ημίχρονο, το Βυζάντιο διπλασίασε τα τέρματά του με τακουνάκι του Τσίλογλου σε κενή εστία, έπειτα από τραγικό λάθος του Μπινόπουλου σε παράλληλη σέντρα του Δαγκούλη.

Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και τα επόμενα δύο τέρματα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά στο 62′ μετά από ατομική προσπάθεια του Καρλόπουλου που του έβγαλε την ασιστ την κατάλληλη στιγμή, στην συνέχεια στο 67′ φεύγοντας μόνος του και πλασάροντας, μετά από μακρινή μπαλιά του Κάπατζη.

Η πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία για τον Έβρου Σουφλίου ήρθε στο 70′ με ένα σουτ του Ζυγκερίδη, αλλά είχαμε την δύσκολη επέμβαση του Σουμουλίδη. Ακολούθησε στο 72′ κεφαλιά του Λουϊζίδη μόλις άουτ, στο 77′ πλασέ του Λίτσκα που έσωσε ο γκολκίπερ του Κοκκινοχώματος και στο 79′ κεφαλιά του Ζυγκερίδη που σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Μετά από τέσσερις σημαντικές ευκαιρίες σε διάστημα δέκα λεπτών, ήρθε στο 81′ το γκολ της τιμής για τον Έβρο Σουφλίου με σουτ ο Λίτσκα. Ωστόσο μέχρι το τέλος έμελλε η θρακιώτικη ομάδα να δεχθεί άλλα δυο τέρματα και να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις το σκορ, στο 84′ με ωραίο πλασέ του Παντελίδη που έφυγε μόνος του και στο 87′ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Καρλόπουλου, όπως προαναφέρθηκε.

Στο 90ο λεπτό ο Λίτσκας σε κενή εστία κατάφερε να πλασάρει άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να μετριάσει κάπως το εξαιρετικά βαρύ σκορ για τον Έβρο Σουφλίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι  ο Μπαρέτας ήταν στην αρχική ενδεκάδα του Βυζαντίου, ένιωσε όμως ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αντικαταστάθηκε από τον Ασλανίδη πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ: Σουμουλίδης, Δαγκούλης, Κάπατζης, Πόπτσης, Μουσικάκης, Αποστόλου (74′ Ουζούνογλου), Κεφαλάς, Καρλόπουλος, Αποστολίδης, Τσίλογλου (70′ Παντελίδης), Ασλανίδης (66′ Γαλακτερός).

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Πιτσόκος, Λίτσιος, Λειβαδιώτης (65′ Λουϊζίδης), Δραγανίδης, Κάρεν (46′ Εμρέ), Χιζανασβίλι, Αλεξίου, Μέρτικας (46′ Λίτσκας), Ζυγκερίδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ THRAKISPORTS, ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΜΒΟΛΙΜΗΣ 12ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ