Κρίσιμη αναμέτρηση στα Πηγάδια ανάμεσα σε Skoda Ξάνθη και Πανιώνιο (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Ενα από τα σημαντικά παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής της Super League, στην σκιά του ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού που δεν ξεκίνησε ποτέ αλλά και της αναμέτρησης Πανθρακικός – ΑΕΚ που διεξάγεται 60 χιλιόμετρα ανατολικότερα, θα φιλοξενήσει το γήπεδο των Πηγαδίων.

Η Ξάνθη φιλοξενεί τον Πανιώνιο, που στο ένα τρίτο του πρωταθλήματος βρίσκεται στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και αποτελεί την μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος. Η Ξάνθη ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία της με τον Γιάννη Ζαραδούκα να αντιμετωπίζει πρόβλημα και να αποχωρεί από την προπόνηση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα με τους “κυανέρυθρους”. Επίσης, δεν υπολογίζονται και οι Βασιλακάκης, Παπαστεριανού. Αντίθετα, στην προπόνηση του Πανιωνίου δεν υπήρξαν απρόοπτα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει άπαντες στη διάθεσή του και να παίρνει μαζί του 20 ποδοσφαιριστές.

Ο πρώην προπονητής της Ξάνθης επιστρέφει για δεύτερη φορά ως αντίπαλος στα Πηγάδια, από όπου πέρσι έφυγε χωρίς να ηττηθεί, αφού οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Ο αγώνας αρχίζει στις 17:15 το απόγευμα και θα υπάρχει live ενημέρωση για την εξέλιξή της από το ThrakiSportS.