Τέσσερις προκρίσεις για τον Πρόμαχο Ορεστιάδας στην τελική φάση του Πανελληνίου Παίδων Κορασίδων

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Πρόμαχου Ορεστιάδας στους αγώνες πρόκρισης Βορείου Ελλάδος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Παίδων Κορασίδων και τις ηλικιες 2001- 2002- 2003-2004. Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 14 και 15 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικών Θεσσαλονίκης.

Η αποστολή του ακριτικού συλλόγου, αποτελούμενη από 8 αθλητές και αθλήτριες, αγωνίστηκε με σκοπό την πρόκριση των μικρών αθλητών του στην τελικη φαση του Πανελληνίου που θα λάβει χώρα στη Χαλκίδα το άλλο Σαββατοκύριακο, 28 και 29 Νοεμβρίου.

Από την Βόρεια Ελλάδα προκρινονταν 8 αθλητές σε κάθε κατηγορία και με τους αντίστοιχους 8 από την Νότια Ελλάδα θα αποτελέσουν την 16αδα που θα αγωνιστεί στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθληματος για μια θέση στο βάθρο.

Η απόδοση για τους αθλητές του Πρόμαχου ήταν εντυπωσιακη, αφού από τους οκτώ που αγωνίστηκαν, οι μισοί πέτυχαν τον στόχο τους και κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση. Ο λόγος για τους Ελένη Κατσικα, Κωνσταντίνο Αραμπατζή, Γιάννη παρασκευούδη και Γιώργο Κοτζαμάνη.

Οι προπονητες του Πρόμαχου Ορεστιάδας σχολίασαν: «Οι 4 αθλητές μας προκριθηκαν και ειμαστε πολυ χαρουμενοι, βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και ευελπιστούμε ότι κάποια απο τα παιδιά αυτα θα εχουν καλή εμφάνιση στο Πανελληνιο Πρωτάθλημα. Η προετοιμασία των παιδιών ειναι καθημερινη και μεθοδικη και τα αποτελέσματα σιγά σιγά φενονται.

Στοχος μας ειναι να κανουμε ένα ακόμη βήμα μπροστά αγωνιστικά γιατί και η συμμετοχή σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ειναι από μόνη της επιτυχία, μιας και οι αθλητές μας ηλικιακα θα ειναι οι ποιο μικροί. Με συνέπεια στην προσπάθεια τους από τους ίδιους αλλά και όλους στον σύλλογο, τα αποτελέσματα στο μελλον θα είναι λαμπρά».

Με ανακοίνωσή τους, το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές του συνεχάρησαν όλους τους αθλητές «για την όμορφη προσπάθεια τους και στους προκριθεντες εύχονται καλή επιτυχία…».