Αίσιο τέλος στην απόπειρα αυτοκτονίας στην Κομοτηνή χάρη σε έναν… αθλητικογράφο! Ο τζόγος αιτία της απελπισίας…

Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση της πρόθεσης αυτοκτονίας που εκδήλωσε ένας 35χρονος ανεβαίνοντας στην ταράτσα του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ροσόπης, στην Κομοτηνή, απειλώντας να πέσει στο κενό.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις και ψυχολόγος – διαπραγματευτής της αστυνομίας, η πυροσβεστική υπηρεσία και η 4η ΕΜΑΚ με διασωστικά μέσα, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο απεγνωσμένος άνδρας εκτός από τους αστυνομικούς και τον ψυχολόγο – διαπραγματευτή της αστυνομίας, ζήτησε να συνομιλήσει και με δημοσιογράφο, και την επίπονη αυτή «ψυχολογικά» αποστολή ανέλαβε ο δημοσιογράφος του R Channel Θράκης Κώστας Τοτοκώτσης.

Τελικά, μετά από περίπου τρεις ώρες, ο 35χρονος πείστηκε να κατέβει με ασφάλεια και ηρεμία, όπως και έγινε και αποχώρησε με συμβατικό όχημα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, πρόκειται για Καβαλιώτη, πατέρα ενός τετράχρονου παιδιού που όμως ζει με την σύζυγό του. καθώς είναι χωρισμένος εξ αιτίας του εθισμού του στον τζόγο, όπου και κατά δήλωσή, έχει χάσει τα πάντα.

Στην Κομοτηνή όπως υποστήριξε βρέθηκε για προσωπική του δουλειά, και άγνωστο πώς, αποφάσισε να ανέβει στο ψηλό κτήριο απελπισμένος και αιτούμενος από την Πολιτεία την δημιουργία κέντρου απεξάρτησης από τον τζόγο.

 

Πηγή:  http://inkomotini.gr/