Ένας μέσα και τρεις έξω ενόψει ΑΕΚ στον Πανθρακικό, όπου έσβησαν κεράκια και έφαγαν… δύο τούρτες

Ένα καλό νέο και δύο άσχημα είχε η προπόνηση του Πανθρακικού την Πέμπτη, σχεδόν τρία 24ωρα πριν το ματς με την ΑΕΚ στην Κομοτηνή (22/11, 19:30, LIVE από το ThrakiSportS).

Ο Στέλιος Ηλιάδης επανήλθε σε φουλ ρυθμό προπόνησης, ωστόσο οι Ντιγκινί και Τζάνης δεν πήραν μέρος λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο όπως και ο Ίγκορ, ο οποίος όμως ούτως ή άλλως ήταν off.

Με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχύτητας μπήκαν οι παίκτες του του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και δούλεψαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου για αρκετή ώρα στους τομείς της κυκλοφορίας της μπάλας, του passing game και της επιθετικής ανάπτυξης.

Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης διεξήχθη δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου. Πιο πριν ωστόσο, δέχθηκαν ευχές, μοίρασαν γλυκά και… έσβησαν κεράκια δύο σημαντικά μέλη της οικογένειας του Πανθρακικού, που έχουν αμφότεροι στις 19 Νοεμβρίου γενέθλια.

Συγκεκριμένα, θερμές ευχές δέθηκαν πριν την έναρξη του προγράμματος της ημέρας ο βοηθός προπονητή Στέλιος Βενετίδης και ο Ροζέριο Μάρτινς, για τα γενέθλιά τους.  Ο πρώτος κλείνει τα 39 χρόνια, ο δεύτερος τα 31…