Πελάτης ξενοδοχείου πέρασε για… τρομοκράτη συμπαίκτη του Τοροσίδη και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε τις προηγούμενες μέρες στο Βέλγιο, καθώς η Αστυνομία κλήθηκε σε ξενοδοχείο να συλλάβει τον (συμπαίκτη του Βασίλη Τοροσίδη στην Ρόμα) Ράτζα Ναϊνγκολάν, μια και ήταν ύποπτος για… τρομοκρατία!

Το περιστατικό έγινε στο ξενοδοχείο «Radisson» στην Αντβέρπ, το βράδυ της Τρίτης (17/11) όταν ένας πελάτης πέρασε τον διεθνή άσο για… τρομοκράτη, καθώς έκρινε υπόπτες ορισμένες κινήσεις του ποδοσφαιριστή της Ρόμα και άμεσα κάλεσε την Αστυνομία.

Στο Βέλγιο έχει προκληθεί πανικός μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα και την αποκάλυψη ότι οι δράστες της επίθεσης κατάγονταν ή έμεναν στις Βρυξέλλες.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι για λόγους ασφαλείας ματαιώθηκε την περασμένη Τρίτη το σημαντικό διεθνές φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ισπανία, που είχε προγραμματιστεί.«Σίγουρα, είμαι τρομακτικός. Ευτυχώς η Αστυνομία με αναγνώρισε άμεσα», ήταν τα λόγια του 27χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μητέρα από το Βέλγιο και πατέρα από την Ινδονησία.

Βλέπετε, μόλις οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας έφτασαν στο ξενοδοχείο, αναγνώρισαν τον Ράτζα Ναϊνγκολάν και ζητώντας του συγνώμη, έσπευσαν να πάρουν μερικές φωτογραφίες μαζί του!

Διαβάστε λεπτομέρειες στις βελγικές ιστοσελίδες (με ένα κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ) και δείτε τη φωτογραφία, όπου μετά από την μικρή του περιπέτεια, ο διεθνής άσος, συμπαίκτης του Τόρο στην Ρόμα, ποζάρει στον φακό με τους άνδρες ασφαλείας που έσπευσαν να τον ελέγξουν…

 data-width=