Επιστρέφει μετά από 5 χρόνια στην ΕΠΣ Θράκης ο Χρήστος Γκράνας! Το “άτυπο” ντεμπούτο στο φιλικό “Ελ Θράκικο”

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Αίσθηση προκάλεσε σε αρκετούς όταν βλέποντας το χαρτί με τις ενδεκάδες των Πανθρακικού και Skoda Ξάνθη στο φιλικό “Ελ Θράκικο” που διεξήχθη στην πόλη της Κομοτηνής αναγραφόταν ως διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης ο Χρήστος Γκράνας, που πρόσφατα επανήλθε στους πίνακες διαιτησίας της Football League ως διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ο Κομοτηναίος διαιτητής (με καταγωγή πιο συγκεκριμένα από την Αμβροσία του Ιάσμου), μετά από απουσία πέντε χρόνων θα επιστρέψει στην ΕΠΣ Θράκης και αναμένεται μάλιστα ακόμη και το προσεχές Σαββατοκύριακο να κάνει το επίσημο του ντεμπούτο σε αγώνα της τοπικής Ένωσης. Για να γίνει αυτό βέβαια, θα πρέπει να ολοκληρωθεί και το τελευταίο τυπικό μέρος της διαδικασίας που είναι η έγκριση της ΕΠΟ, μετά τις θετικές εισηγήσεις και εγκρίσεις από το ΔΣ τόσο της ΕΠΣ Θράκης όσο και της Ένωσης που ανήκε μέχρι πρότινος, της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο λόγος της απόφασης αυτής του Χρήστου Γκράνα για μεταγραφή είναι προσωπική και έχει να κάνει με τον τόπο κατοικίας των δικών του ανθρώπων, που είναι όλοι στην Κομοτηνή. Έτσι πήρε και ο ίδιος την απόφαση μετά από πέντε χρόνια στην Ξάνθη, όπου βρισκόταν λόγω της εργασίας του, να επιστρέψει στον τόπο της καταγωγής του, παίρνοντας μεταγραφή για μερικά χιλιόμετρα ανατολικότερα. Μάλιστα ήδη πραγματοποιήσε και το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο φιλικό παιχνίδι του Πανθρακικού με την Skoda Ξάνθη το περασμένο Σάββατο 14 Νοεμβρίου.

Ο Χρήστος Γκράνας μετά απ’ όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, με την αποχώρηση του το καλοκαίρι του 2014 λόγω εισαγωγής ορίων ηλικίας (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ) και την απόφαση του για επιστροφή το περασμένο καλοκαίρι (θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ), και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, καθώς πέρασε με επιτυχία της εξετάσεις και επέστρεψε στους πίνακες της Football League, έχει βάλει ακόμα πιο υψηλούς στόχους. Πλέον έχοντας όλα τα φόντα, καθώς μιλάμε για μια από τις κορυφαίες σφυρίχτρες της περιοχής, στοχεύει στην εκπλήρωση του μεγάλου του στόχου που είναι η άνοδος στην Super League.