Οριστικά εκτός διαιτησίας ο Χρήστος Γκράνας!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μετά την απόφαση του να μην κατέβει στης εξετάσεις της  Football League ο Κομοτηναίος στην καταγωγή και διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης Χρήστος Γκράνας, μένει εκτός πινάκων.

Κάτι που ωστόσο δεν αποτέλεσε έκπληξη, μια και εδώ και αρκετές μέρες ο Γκράνας τόνιζε σε ανθρώπους του κύκλου του πως παρά της παραινέσεις αρκετού κόσμου να συνεχίσει να σφυρίζει έστω και στην Football League, η απόφαση του για αποχώρηση από το χώρο της διαιτησίας είναι οριστική.

Να σας θυμίσουμε πως όπως είχε γράψει το ThrakiSportS σε παλαιότερη ανάρτηση(Θυμηθείτε ΕΔΩ), αν περνούσε η διάταξη για την μείωση των ηλικιών στην διαιτησία ο Γκράνας έχανε αυτόματα την δυνατότητα εξέλιξης στον χώρο, και η μόνη του επιλογή είναι να μείνει ως χομπίστας.

Τελικά η διάταξη πέρασε(Θυμηθείτε ΕΔΩ), και οι σκέψεις του Κομοτηναίου διαιτητή έγιναν πράξη, παρότι ουκ ολίγος κόσμος προσπάθησε να τον μεταπείσει. Είναι δεδομένο πως με την αποχώρηση αυτή μένει ένα πολύ μεγάλο κενό στην διαιτησία της ΕΠΣ Ξάνθης, μια και ο Γκράνας αποτελούσε τον κατά τεκμήριο κορυφαίο διαιτητή των ερασιτεχνικών της Ξάνθης και όχι μόνο, μια και με την παρουσία του ο Χρήστος Γκράνας θεωρούταν εκ των κορυφαίων και της Football League, και αν δεν περνούσε η διάταξη για τα όρια ηλικίας ήταν θέμα χρόνου η άνοδος του στην μεγάλη κατηγορία.

Πάντως η συγκεκριμένη διάταξη έχει φέρει αρκετή αναστάτωση μια και πέρα από τον Χρήστο Γκράνα τουλάχιστον ακόμη 5 διαιτητές και αρκετοί βοηθοί θα αποχωρήσουν από τον χώρο.