Οδυνηρή ήττα των παίδων του Εθνικού από τον Επίκουρο και αποκλεισμός από τα ημιτελικά!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ο Επίκουρος Πολίχνης επικράτησε με 3-1 στο μεγάλο ντέρμπι του Α’ ομίλου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ακολούθησε τον Ηρακλή στην ημιτελική φάση αφού πήρε στο νήμα τη 2η θέση.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν τα κατάφερε σήμερα και ηττήθηκε σήμαρα στο Κατσάνειο από τον Επίκουρο Πολίχνης  με 3-1 στο κρίσιμο παιχνίδι για τη δεύτερη θέση τουΑ’ ομίλου, τερμάτισε τρίτος και αποκλέιστηκε. Έτσι ο Επίκουρος ακολούθησε τον Ηρακλή που κέρδισε με 3-0 τον Ασκληπιό Τρικάλων στην ημιτελική φάση.

Στο πρώτο σετ ο Εθνικός μετά από μεγάλη μάχη κέρδισε με 25-23 και προηγήθηκε στα σετ. Στο δεύτερο σετ ο Επίκουρος ισοφάρισε εύκολα το παιχνίδι σε 1-1 σετ, αφου κέρδισε εύκολα με 25-17. Η μάχη για το Εθνικό του Τσουλκανάκη χάθηκε στο τρίτο σετ, αφού ηττήθηκε στις λεπτομέρεις με 26-24. Στο τελευταίο σετ ο Εθνικός με πεσμένη την ψυχολογία, αν και πάλεψε ηττήθηκε με 25-21, έχασε με 3-1 στα σέτ και αποκλέιστηκε απο τα ημιτελικά.

Τα σετ: 23-25, 25-17, 26-24, 25-21
Επίκουρος (Γαϊδατζής): Σταυρίδης, Ριζόγλου, Χρηστάκος, Ιωαννίδης, Κολτσιάκης, Πετρίδης, Ιωαννίδης, Ριζόγλου,  Τζιάβρας –λ /  Μωυσίδης Τίγγος,
Εθνικός Αλεξ. (Τσουλκανάκης): Κεσκίνης, Παντίρης, Καραπιπέρης, Τέλιος, Τσιρόπουλος Γκαρνέτας, Παρασκευάς –λ / Αλεξιάδης –λ, Αναστασόπουλος, Χατζίδης, Ανδρεάδης

Η βαθμολογία
1.ΓΣ Ηρακλής                      9   9-1
2.Επίκουρος Πολίχνης           6   7-5
3.Εθνικός Αλεξανδρούπολης  3   4-6
4.ΑΣ Ασκληπιός                   0   1-9