Επιστρέφει στην διαιτησία ο Χρήστος Γκράνας!

Μετά από αποχή ενός χρόνου ο Κομοτηναίος διαιτητής της ΕΠΣ Ξάνθης Χρήστος Γκράνας αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση της διαιτησίας, και αρχής γενομένης από τα τεστ που θα γίνουν στις 24 Ιουλίου στην Βέροια(Θυμηθείτε ΕΔΩ) θα κυνηγήσει να επιστρέψει στους πίνακες της Football League.

Μια είδηση ιδιαίτερα ευχάριστη τόσο για τον ίδιο όσο και για την Θρακιώτικη διαιτησία μια και ο αστυνομικός στο επάγγελμα Γκράνας είχε φτάσει μια ανάσα από την άνοδο στην Super League παίζοντας μάλιστα παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας ως τέταρτος. Ωστόσο η αλλαγή στον κανονισμό με τα όρια ηλικίας έφερε αρκετές αναταράξεις στον χώρο της διαιτησίας και την απόφαση του Γκράνα αποχωρήσει από την ενεργό δράση(Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Με την συγκεκριμένη διάταξη να έχει αποσυρθεί ο Γκράνας πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ενεργό δράση, και από τα τέστ της 24ης Ιουλίου να δείξει πως παρά την αποχή του από τους αγώνες βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, άλλωστε παρότι αποσύρθηκε δεν σταμάτησε να γυμνάζεται και να παρακολουθεί σεμινάρια διαιτησίας. Πλέον η διαιτησία της ΕΠΣ Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει δύο διαιτητές της στην Football League ευελπιστόντας στο άμεσο μέλλον είτε ο Γκράνας είτε ο Βαγγέλης Κιοτζένης να είναι στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.