LIVE από την Πτολεμαΐδα για την Γ’ Εθνική: Εορδαϊκός – Έβρος Σουφλίου 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Εορδαϊκό και τον Έβρο Σουφλίου αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει ρεπό). Ο Νίκος Γκούντλης βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα παρακολουθήσουμε ζωντανά την εξέλιξη στους αγώνες της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής με έμφαση φυσικά στο παιχνίδι του Έβρου Σουφλίου με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα, καθώς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχειο ρεπό.

Ωρα 14:40  Πάμε κατευθείαν να δούμε τις συνθέσεις, καθώς τις έχει στην διάθεσή του ο συνεργάτης μας Νίκος Γκούντλης, που βρίσκεται στο γήπεδο.

Ωρα 14:43  Για τον Έβρο Σουφλίου ξεκινούν οι Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φακίτσας, Λουιζίδης Χ, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Αβογιάν, Ευφραιμίδης, Λίτσκας, Μεμέτ, Ζυγκερίδης.

Ωρα 14:46  Για τον Εορδαϊκό ξεκινούν οι Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Σαββίδης, Λαζόγλου, Κουλίδης, Σεσέμης, Καραμανλής Χ, Αμαραντίδης, Γιόντης, Μαυροματίδης.

Ωρα 14:51  Πάμε να δούμε συνολικά το σημερινό πρόγραμμα: FC Σέρρες-Αρης Θεσσαλονίκης, ΑΠΕ Λαγκαδά  – Απόλλων Κρύας Βρύσης, Εθνικός Ν. Αγιονερίου  – Νέστος Χρυσούπολης, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Απόλλων Καλαμαριάε, Καβάλα – Κοζάνη, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Θύελλα Φιλώτα, Καμπανιακός – Δόξα Δράμας, Εορδαϊκός – Εβρος Σουφλίου.

Ωρα 14:53  Υπενθυμίζουμε ότι ρεπό έχει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

1′  Εναρξη του αγώνα

4′  Γκολ για τον Εορδαϊκό. Σε μια αντεπίθεση της γηπεδούχου ομάδας, με πλασέ ο Γιόντης ανοίγει το σκορ. Εορδαϊκός – Έβρος Σουφλίου 1-0

15′ Χωρίς άλλη φάση πέρα από αυτήν του γκολ συνεχίζεται το παιχνίδι στην Πτολεμαΐδα

25′ Προσπαθεί ο Έβρος Σουφλίου να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής.

35′  Τρομερή ανατροπή ο Νέστος, έχανε με 1-0 αλλά το γύρισε και προηγείται με 2-1 στο Αγιονέρι χάρη σε γκολ του Ζγκούρι και του Ξανθιώτη αμυντικού Άγγελου Παυλακάκη

40′  Στα υπόλοιπα η Καβάλα νικάει 1-0 την Κοζάνη. Ο Άρης νικάει με 1-0 εκτός εδρας τον Εθνικό Σερρων στο Σιδηροκαστρο και στους Αμπελόκηπους ο Απόλλων Καλαμαριας νικά με 1-0 τον τοπικό Ηρακλή

45′  Τέλος ημιχρόνου στην Πτολεμαΐδα. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Εορδαϊκός – Εβρος Σουφλίου 1-0

46′ Έναρξη δευτέρου μέρους στην Πτολεμαΐδα, με αλλαγή για τον Έβρο Σουφλίου με τον Μπιτσόκο να περνά στο γήπεδο αντί του Λίτσκα.

54‘ Δεύτερη αλλαγή για τον Έβρο Σουφλίου με τον Μεμέτ να αποχωρεί τραυματίας από το παιχνίδι και την θέση του παίρνει ο Μερτίκας.

60′ Έχει συμπληρωθεί μία ώρα αγώνα στα περισσότερα παιχνίδια του ομίλου, με την Καβάλα να σκοράρει και δεύτερο τέρμα, ενώ στο Σιδηρόκαστρο ο Εθνικός ισοφαρίζει τον Άρη με 1-1.

64‘ Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η ομάδα του Σουφλίου με τον Φακίτσα να δίνει την θέση του στον Λουιζίδη Θ.

70′ Εντυπωσιακό παιχνίδι στο Σιδηρόκαστρο με τον Εθνικό στο 66′ να κάνει την ανατροπή και να μπαίνει στο σκορ με δύο τέρματα του Κρυστάλλη απέναντι στον Άρη, όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης απαντά άμεσα και δύο λεπτά αργότερα κάνει το 2-2 με τον Τάτο.

73‘  Μέτριο το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος χωρίς κάτι το σημαντικό, την πρώτη του αλλαγή πραγματοποιήσε ο Εορδαϊκός με τον Μπίκο να περνά στο γήπεδο αντί του Αμαραντίδη.

80‘ Έχουμε μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο των αναμετρήσεων με τις τελευταίες αλλαγές στα σκορ να είναι το τρίτο γκολ του Νέστου Χρυσούπολης με τον Ντάνιελ Κούτεφ οπού καθαρίζει το ματς στο Αγιονέρι, ενώ ο Καμπανιακός άνοιξε το σκορ απέναντι στην Δόξα Δράμας.

86′  Δεύτερη αλλαγή για τον Εορδαϊκό με τον σκόρερ του αγώνα Γιόντη να δίνει την θέση του στον Χαραλαμπίδη Εμ.

89‘  Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Εορδαϊκός με τον Λιάνη να περνά στο παιχνίδι αντί του Χαραλαμπίδη Χ.

90′ Τέλος αγώνα στην Πτολεμαΐδα. Τελικό αποτέλεσμα: Εορδαϊκός – Εβρος Σουφλίου 1-0

Σε λίγο ρεπορτάζ της αναμέτρησης αλλά και όλα τα αποτελέσματα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής…