A2 Γυναικών: Ήττα για τη Νίκη στη Θεσσαλονίκη από τον Ναύαρχο Βότση…

Δεν τα κατάφερε η Νίκη στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ναύαρχο Βότση με 3-1 σετ για την 6η αγωνιστική του 1ου υποομίλου στον 2ο όμιλο της Α2 Γυναικών.

Οι παίκτριες της Εβρίτικης ομάδας απογοήτευσαν στο πρώτο σετ σε αντίθεση με τις γηπεδούχες που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο επικρατώντας εύκολα με 25-8. Το δεύτερο σετ κύλησε στον ίδιο ρυθμό με την Νίκη ναι μεν να βελτιώνει αγωνιστικά την εικόνα της, αλλά να μην μπορεί να ανταποκριθεί σε άμυνα και επίθεση απέναντι στις Θεσσαλονικιές αθλήτριες με το σετ να ολοκληρώνεται στο 25-16.

Η Νίκη αντέδρασε στο τρίτο σετ φθάνοντας άξια στην κατάκτηση του με 25-27, ξαναμπαίνοντας στη διεκδίκηση των βαθμών στην αναμέτρηση, κάτι το οποίο όμως δεν επετεύχθη καθώς οι παίκτριες του Ναυάρχου Βότση στο τέταρτο σετ έδειξαν συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία, καταφέρνοντας να το κερδίσουν με 25-21, παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν, ενώ αντίθετα η Νίκη υπέστη δεύτερη σερί ήττα και πλέον αποζητά τη διόρθωση των λαθών, ώστε να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Τα σετ: 3-1  ( 25-08, 25-16, 25-27, 25-21)

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ (Δεληγιάννη): Θεώτη, Αξάρη, Λυκούδη, Χατζηευφραίμογλου, Σφυρίου, Παπαδοπούλου –λ / Γκρεμιλογιάννη, Φραγκουλίδου, Ασλανίδου
ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δήμητσας): Βενέτη, Καλογεροπούλου, Καρακύκλα, Νικολαΐδου Ε. , Δεδούση, Χαρισιάδου, Σιδερίδου –λ / Λυμπεροπούλου –λ, Νικολαΐδου Κ. , Κωνσταντινίδου, Καραμπαλή, Λαμπρίδου, Αργυρή