Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην ήττα του Έβρου Σουφλίου στην Πτολεμαΐδα από τον Εορδαϊκό!

Δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση και μοιραία έφτασε στην ήττα ο Έβρος Σουφλίου που βρέθηκε σε κακή μέρα στην Πτολεμαΐδα και έδωσε την δυνατότητα στον Εορδαϊκό να σκοράρει νωρίς και να φτάσει σε μια σημαντική νίκη για αυτόν που κρατά χαμηλά στην βαθμολογία την ομάδα του Έβρου.

Μόλις στο 5′ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Γιόνδη να γίνεται ο αποδέκτης μπαλιάς του Σερσέμη και νίκησε τον Μπινόπουλο για το 1-0. Μετά το γκολ και ενώ θα περίμενε κανείς αντίδραση από την ομάδα του Σουφλίου οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι απειλητικοί και προσπάθησαν με προσπάθειες των Συμεωνίδη, Χαραλαμπίδη και Μαυροματίδη να σκοράρου αλλά είτε δεν σημάδευαν σωστά είτε τους σταματούσε ο Μπινόπουλος.

Στο δεύτερο μέρος όπως και στο πρώτο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά για καλή τύχη της ομάδας του Σουφλίου τόσο ο Σαββίδης στις δύο ευκαιρίες μετά από κόρνερ όσο και ο Αμαραντίδης δεν βρήκαν στόχο. Ενώ στο 68′ ο Μπιμόπουλος χρειάστηκε να κερδίσει σε τέτ-α-τετ των Χαραλαμπίδη για να κρατήσει στο παιχνίδι την ομάδα του Σουφλίου που ωστόσο αδυνατούσε να απειλήσει επιθετικά. Είναι χαρακτηριστικό πως όσο πέρναγε η ώρα αντί να απειλή ο Έβρος οι γηπεδούχοι βρίσκοντας και χώρους δημιουργούσαν συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις. Σαν να μην έφτανε στον Βούλγαρο προπονητή του Έβρου η κακή εμφάνιση και ήττα ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Μεμέτ που θα φανεί τις επόμενες μέρες πόσο σοβαρός είναι.

Εορδαϊκός (Σιαπανίδης): Περπερίδης, Πασχαλίδης, Θ. Χαραλαμπίδης (90’ Λιάμης), Σαββίδης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Συμεωνίδης, Σερσέμης, Γιόνδης (87’ Χαραλαμπίδης Μ.), Αμαραντίδης (73’ Μπίκος), Μαυροματίδης.

Έβρος Σουφλίου (Στ. Ουζούνοφ) Μπινόπουλος, Μπάμνος, Φακίτσας (63’ Θ. Λουϊζίδης), Χ. Λουϊζίδης, Λειβαδιώτης, Δραγανακίδης, Αβογιάν, Εφραιμίδης, Λίτσκας (46’ Πιτσούκος), Μεμέτ (54’ λ.τ. Μέρτικας), Συγκελίδης.