ΕΠΣ Ξάνθης: Ανακοίνωση του Αστέρα Μαγικού για την διαιτησία του αγώνα με την Βιστωνίδα

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η ομάδα του Αστέρα Μαγικού για όσα έγιναν στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Βιστωνίδα στο γήπεδο της Φελώνης για την Α’  κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης. Η ομάδα του Μαγικού εξέφρασε την αγανάκτηση της για το “ρεσιτάλ του μαθητευόμενου μάγου” όπως χαρακτήρισε τον Ελευθεράκη που οδήγησε το Μαγικό στην ήττα με 1-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Μαγικού:

“Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς απέναντι στην διαιτητική ανεπάρκεια του Ελευθεράκη και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε την περίπτωση της εσκεμμένης λειτουργίας τους σε βάρος της ομάδας μας.
Φυσικά δεν μπορούμε να δεχθούμε την απειρία σαν απάντηση καθώς είναι ο δεύτερος μαθητευόμενος μάγος μετα το ρεσιτάλ διαιτησίας του νούμερο ενα μάγου Μαγγίνα στο παιχνίδι με την Ασπίδα (ο οποίος δέχτηκε τιμωρία-χάδι).
Είναι υποχρέωση μας, σαν συμβούλιο του συλλόγου να εκφράσουμε αυτή την αγανάκτηση που δημιούργησαν οι διαιτησίες αυτές και να επιδιώξουμε να υπερασπιστούμε τον ιδρώτα των παικτών μας.
Ζητούμε την ισονομία και τη δίκαιη μεταχείριση και κυρίως αυτό που θέλουμε είναι να μην είμαστε τα «πειραματόζωα» ή ο χώρος εκπαίδευσης νέων αλλά ανεπαρκέστατων, τουλάχιστον για την συγκεκριμένη κατηγορία, διαιτητών που ίσως πιστεύουν ότι μπορούν να παίζουν με τον κόπο και την προσπάθεια των ομάδων.

Το ΔΣ του Αστέρα Μαγικού”