ΕΣΠΕΘΡ: Αλλάζει έδρα η πρεμιέρα του Ερμογένη στους άνδρες λόγω…έργων!

Στο κλειστό γυμναστήριο “Αλ. Μπαλτατζής” και όχι στην φυσική τους έδρα το ΔΑΚ Ξάνθης θα κάνει πρεμιέρα το αντρικό τμήμα του Ερμογένη Ξάνθης στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕ Θράκης, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου απέναντι στον Έβρο Σουφλίου.

Ο λόγος πως έχει μπει λουκέτο εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης, η πιο γνωστό ως γήπεδο Ασπίδας, λόγω κάποιων εργασιών που έγιναν και ολοκληρώνονται. Το λουκέτο μπήκε από τον εργολάβο που έχει αναλάβει το έργο, και έτσι αναγκαστικά η ομάδα του Ερμογένη θα κληθεί να δώσει το παιχνίδι απέναντι στον Έβρο Σουφλίου στην πρεμιέρα του αντρικού πρωταθλήματος στο γήπεδο “Αλ. Μπαλτατζής” που βρίσκεται στην Εκτενεπόλ Ξάνθης.

Το ThrakiSportS επικοινώνησε με τον νέο Αντιδήμαρχο για θέματα Αθλητισμού του Δήμου Ξάνθης Μιχάλη Λομβαρδέα για το γεγονός, καθώς υπάρχει δυσφορία από τον σύλλογο της Ξάνθης, με τον Αντιδήμαρχο να μας τονίζει πως από την στιγμή που γίνονται έργα είναι λογικό να έχει μπει το λουκέτο από τον εργολάβο, από τον οποίο όπως μας τόνισε έχει πάρει διαβεβαιώσεις πως από Δευτέρα θα παραδώσει στον ίδιο και έτσι και στους συλλόγους που αθλούνται εκεί το ανακαινισμένο με πολλές βελτιώσεις κλειστό γυμναστήριο της Ασπίδας.

Το παιχνίδι του Ερμογένη με τον Έβρο Σουφλίου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής αντρών της ΕΣΠΕ Θράκης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 18:00.