Την… “ψάχνει” για Πετρόπουλο η Skoda Ξάνθη!

Την γραμμή κρούσης της θέλει να ενισχύσει τον Ιανουάριο η Skoda Ξάνθη, καθώς το επιθετικό πρόβλημα που παρουσιάζει η Θρακιώτικη ΠΑΕ είναι εμφανές,  και σύμφωνα με την εφημερίδα  “Live Sport” μια περίπτωση που εξετάζει σοβαρά είναι αυτή του υψηλόσωμου Έλληνα φορ, Αντώνη Πετρόπουλου.

Ο έμπειρος επιθετικός ανήκει στην Μπάρι της Serie B, όμως δεν αγωνίζεται ως βασικός, δεν παίζει όσο θα ήθελε και αν ικανοποιούνταν οικονομικά δεν θα ήταν αρνητικός σε ενδεχόμενο επαναπατρισμού.

Οι δυο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμα σε επαφή,με τους ιθύνοντες της Ξανθιώτικης ομάδας όπως αναφέρει το δημοσίευμα να  τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν και κάποια κίνηση από τους Ιταλούς, με το να τον αφήσουν ελεύθερο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πάντως απο πλευράς της Ξανθιώτικης ΠΑΕ δεν προκύπτει κάπου το όνομα του Πετρόπουλου, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι μια περίπτωση που ίσως ενδιέφερε τους Ξανθιώτες. Το δεδομένο είναι οτι η ομάδα της Ξάνθης θα κινηθεί δυνατά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μια και πέρα απο την θέση του  επιθετικού, υπάρχουν σκέψεις για κοντό φορ για να παίξει δεύτερος, στην Ξάνθη ψάχνονται και για άλλες θέσεις.