Στα 37 της και… μανούλα επιστρέφει στα γήπεδα μετά από μακρά απουσία η Μαρία Χατζηνικολάου!!!

Μετά από ένα διάστημα απουσίας από την αγωνιστική δραστηριότητα, λόγω μητρότητας η Μαρία Χατζηνικολάου, επιστρέφει δριμύτερη στα γήπεδα.

Η 37χρονη κεντρική από τον Έβρο, που βάδιζει στα χνάρια της έτερης μανούλας, Κάταλιν Κις, μετά την τελευταία της εμφάνιση στο Φ.Ο. Βριλησσίων την περίοδο 2013-2014 , κάνει δυναμικό “come back”, καθώς πριν λίγες ώρες συμφώνησε να ενισχύσει την προσπάθεια του Α.Σ Ηλιούπολης και σύντομα αναμένεται να τεθεί υπό τις οδηγίες του τεχνικού, Γιάννη Παγανέλη.

Ενόψει μάλιστα των υποχρεώσεών της ομάδας στη Β’ Εθνική η Εβρίτισσα πρωταθλήτρια, που έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο στην Εθνική Ελλάδος, έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό να γυμνάζεται εντατικά και εκτός εξαιρετικού απροόπτου σήμερα ενδέχεται να πατήσει για πρώτη φορά γήπεδο, στην πρώτη της προπόνηση μαζί με τις νέες της συμπαίκτριες.

Όπως επισημαίνει το volleyplanet, που αποκάλυψε την είδηση, η ομάδα της Ηλιούπολης ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τη σεζόν, καθώς σε 4 συνολικά μάτς, 2 για το πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο, παραμένει αήττητη. Με την προσθήκη ωστόσο και της Χατζηνικολάου, αναμένεται να ενισχυθεί πολύ σημαντικά…