LIVE η Γ’ Εθνική: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Δόξα Δράμας και Εθνικός Σερρών – Έβρος Σουφλίου

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους σημαντικότατους αγώνες Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Δόξα Δράμας και Εθνικός Σερρών – Έβρος Σουφλίου για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση για τις επόμενες ώρες θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στους αγώνες του Α’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής με έμφαση στα δυο παιχνίδια των θρακιώτικων συλλόγων.

Ωρα 14:40 Να θυμίσουμε συνοπτικά το πρόγραμμα, καθώς όλα τα παιχνίδια ξεκινούν σε μισή ώρα 20 λεπτά εκτός αυτού του Κλεάνθης Βικελίδης στην Θεσσαλονίκη που αρχίζει στις πεντε: Εθνικός Αλεξανδρούπολης -Δόξα Δράμας, Εθνικός Σερρών-Έβρος Σουφλίου, Εθνικός Αγιονερίου-Απόλλων Κρύας Βρύσης, Καμπανιακός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Ηρακλής Αμπελοκήπων-ΑΠΕ Λαγκαδά, Εορδαϊκός 2007-Θύελλα Φιλώτα, ΑΟ Καβάλα-Νέστος Χρυσούπολης και Άρης-Απόλλων Καλαμαριάς (5 μ.μ).

Ωρα 14:43 Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που πήρε την Κυριακή πολύτιμες ανάσες μετά την εκτός έδρας επικράτησή του επί της Θύελλας Φιλώτα, φιλοξενεί στο «Φώτης Κοσμάς» την ιστορική Δόξα Δράμας.

Ωρα 14:47 Ο Έβρος Σουφλίου που είναι πλέον ουραγός μετά τα τελευταία στραβοπατήματα, φιλοξενείται στις Σέρρες από τον τοπικό Εθνικό (πρώην Γαζώρου).

Ωρα 14:50 Στην αναμέτρηση της Αλεξανδρούπολης διαιτητής είναι ο Σημαιάκης(Χαλκιδικής) με βοηθούς τους Καμπερίδη και Μηναδάκης (Καβάλας). Ενώ στο ματς των Σερρών ορίστηκε ο Μελτζανίδης(Ημαθίας) με βοηθούς τους Πάντση (Ημαθίας) και Μίσκος (Πέλλας).

Ωρα 14:53 Στην Αλεξανδρούπολη οι συνθέσεις των Εθνικού και Δόξας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης Τορομανίδης, Μαμούτ, Τσέκος, Γωνιάδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Ανδρέας Παντζιαράς) Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Βραμέντζαλης, Μπάμουρας, Κουμπρόγλου, Κανετίδης, Γαϊδαρτζής, Δούμπλατζης, Λάσπατζης

Ωρα 14:57 Στις Σέρρες οι ομάδες ειναι ετοιμες για τον αγώνα. Σε λίγο θα έχουμε και τις συνθέσεις με τον Στόγιαν Ουζούνοφ να κάνει ντεμπουτο στο πάγκο του Έβρου.

ethnikosΩρα 14:58 Στην Αλεξανδρούπολη λίγος ο κόσμος μέχρι στιγμής. Οι ομάδες είναι στην σέντρα. Στον πάγκο ο Γκαϊδατζής που πέρυσι αγωνιζόταν στον Εθνικό.

Ωρα 15:01 Έναρξη αγώνων σε όλα τα γήπεδα, πλην Χαριλαου που θα ξεκινήσει 2 ώρες αργότερα.

Ωρα 15:09 Στις Σέρρες καλή ευκαιρία για τον Ντούγκα για τον Εθνικο στο 9′.   Οι συνθεσεις των δυο ομάδων

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: (Αλέξης Αλεξίου) Μπαταρλίεφ, Γεωργιάδης, Μερεσιώτης, Παυλίδης, Παπαδόπουλος, Αγγελίδης, Μουτίδης, Θυμιάτης, Κρυστάλης, Βλάχος, Ντούγκα

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Ουζούνοφ): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Αβογιάν, Χιζανασβίλι, Ζυγκερίδης, Εμρέ, Μερτίκας.

Ωρα 15:11 Στην Αλεξανδρούπολη καλή ευκαιρία στο 10′ σε σουτ του Μαμούτ. Ένταση στην κερκιδα μεταξύ των οπαδών την δύο ομαδων, αφού η αστυνομία έβαλε κοντά τους οπαδούς Δόξας και Εθνικού.

Ωρα 15:15 Στις Σέρρες στο 15′ στο 0-0 το παιχνίδι.

Ωρα 15:21 Στην Αλεξανδρούπολη ακυρώθηκε σωστα ως οφ σαιντ γκολ της Δόξας στο 15′ με τον Γαιδαρτζή.  Στο 20′ 0-0 το παιχνίδι στο “Φώτης Κοσμάς”.

Ωρα 15:23 Μόνο στην Χαλάστρα έχουμε γκολ και μάλιστα δυο, όπου ο Καμπανιακός όπως και με τον Εθνικό ανοίγει νωρίς το σκορ με Χρήστου και Μπάμιο. Καμπανιακός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-0.

Ωρα 15:29 Στις Σέρρες στο 29′ παραμένει στο 0-0 το παιχνίδι. Ευκαιρία για τον Μεμέτ στο 23′ αλλα κόπηκε από τους αμυντικούς.

Ωρα 15:32 Στην Αλεξανδρούπολη στο 30′ η Δόξα έχει πάρει τον έλεγχο του ματς.

Ωρα 15:40 Στις Σέρρες στο 39′ ο Εθνικός έχασε κάποιες ευκαιρίς με τον έμπειρο Κρυστάλλη αλλα τα σουτ του κατέληξαν άουτ.

Ωρα 15:42 Μόνο στην Χαλάστρα έχουμε ακόμα γκολ, ενώ έχουμε ημίχρονο στους Αμπελοκήπους, Ηρακλής Αμπελοκήπων-ΑΠΕ Λαγκαδά 0-0 σε παιχνίδι που ξεκίνησε λίγο νωρίτερα.

Ωρα 15:43 Στην Αλεξανδρούπολη καλή ευκαιρία στο 42′ για την Δόξα όταν ο Συριτούδης δεν έκανε καλό υπολογισμό σε σέντρα του Δούμπλατζη, αλλά ο Κανετίδης που πρόλαβε την μπάλα δεν μπόρεσε να βρει καποιον συμπαίκτη του.

Ωρα 15:46 Στην Αλεξανδρούπολη  φοβερή ευκαιρία για την Δόξαόταν σε σέντρα του Κουμπρόγλου κεφαλιά του Δούμπλατζη  αναγκασε τον Συριτούδη να πραγματοποιήσει εκπληκτικη απόκρουση διώχνοντας σε κόρνερ.

Ωρα 15:47 Στις Σέρρες έχουμε ημίχρονο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Εθνικός Σερρών-Έβρος Σουφλίου 0-0

Ωρα 15:48 Στην Αλεξανδρούπολη επίσης έχουμε ημίχρονο. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης -Δόξα Δράμας 0-0.

ethnikos-doxaΩρα 16:02 Έναρξη αγώνων στο δεύτερο ημίχρονο.

Ωρα 16:06  Στην Αλεξανδρούπολη στο 49′ η Δόξα χάνει νέα ευκαιρία με τον Δούμπλατζη αλλά ο Λάσπατζης δεν πρόλαβε με τον Συριτούδη εξουδετερωμένο. Κίτρινη στον Γαϊδαρτζή λίγο νωρίτερα στο 48′.

Ωρα 16:09 Στις Σέρρες στο 52′ παραμένει στο 0-0 το παιχνίδι.

Ωρα 16:11  Στην Αλεξανδρούπολη το ματς είναι καλύτερο από το πρωτο. Ο Εθνικος σε φαουλ του Τσαμουρλίδη στο 55′ η μπαλα καταλήγει μολις αουτ απο το τερμα του Μενκα, ενω στο 57′ Γαϊδαρτζής σουτάρι αουτ από καλή θέση. Για την Δόξα ο Ντος Σάντος στην θέση του Δούμπλατζη.

Ωρα 16:17′  Στις Σέρρες ο προπονητής των γηπεδούχων Αλέξης Αλεξίου εχει κανει δυο αλλαγες, ενω και ο Ουζουνοφ βαζει τον Πιτσόκο στη θέση του Φραγκούλη. Νωρίτερα καλή ευκαιρία έχασε ο Βλάχος για τον Εθνικό Σερρών.

Ωρα 16:20 Στην Αλεξανδρούποληστο 61′ ο Συριτούδης απέκρουσε εντυπωσιακά το πεναλτι του Γαϊδαρτζή. Το πεναλτι καταλόγισε ο διαιτητής Σημαιάκης σε χερι στον Θανο, τον οποίο και κιτρίνισε. Ο Μαμούτ αφήνει τη θέση του στον Αμπραχαμιάν.

Ωρα 16:23  Στις Σέρρες καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Κρυστάλλη που κατέληξε αουτ.

Ωρα 16:26  Στην Καβάλα έχουμε σκορ με τον ΑΟΚ να κάνει το 1-0 επί του Νέστου με τον Βλάση Καζάκη, ενω και Ηρακλής Αμπελοκήπων-ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0

Ωρα 16:27  Στην Αλεξανδρούπολη ο Γκαϊδατζής που πέρυσι αγωνιζόταν στον Εθνικό πήρε τη θέση του Κανετίδη. Παραμένει το 0-0.

Ωρα 16:32  Στις Σέρρες στο 75′ το Σουφλί κρατά το μηδέν χωρίς να απειληθεί ιδιάτερα.

Ωρα 16:27  Στην Αλεξανδρούπολη ο Ερκάν στο 75′ στη θέση του Τσέκου.

Ωρα 16:33  Περίπου στο 75′ εχουμε μεχρι στιγμης Εθνικός Αλεξανδρούπολης -Δόξα Δράμας 0-0, Εθνικός Σερρών-Έβρος Σουφλίου 0-0, Εθνικός Αγιονερίου-Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-0, Καμπανιακός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-0, Ηρακλής Αμπελοκήπων-ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0, Εορδαϊκός 2007-Θύελλα Φιλώτα 0-0, ΑΟ Καβάλα-Νέστος Χρυσούπολης 1-0.

Ωρα 16:38  Στις Σέρρες στο 81′ το Σουφλί πήγε να βγει στην αντεπίθεση με τον Δραγανίδη αλλά κόπηκε και στην αντεπίθεση ο Παπίτσας του Εθνικού δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ωρα 16:43 Στους Αμπελοκήπους, τελικό Ηρακλής Αμπελοκήπων-ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0 σε παιχνίδι που ξεκίνησε λίγο νωρίτερα.

Ωρα 16:46  Στην Αλεξανδρούπολη στον 87′ ο Γκαϊδατζής επιασε αερα και δεν μπόρεσε να σκοράρει εναντιον της παλιας του ομάδας. Κίτρινη στον Χαριτωνίδη και στον Ερκάν για αψημαχία. Στην θέση του Πελτέκη ο Κριεζής.

Ωρα 16:48  Στις Σέρρες στο το Σουφλί έχασε ευκαιρίες στο 85′ σε σουτ του Μεμέτ και στο 87′ με τον Μερτίκα αλλα το σουτ του κατέληξε αουτ.  Γκολ στην Καβάλα, ΑΟ Καβάλας-Νέστος Χρυσούπολης 3-0.

Ωρα 16:50  Στην Αλεξανδρούπολη στο πρώτο λεπτό των καθυετσρήσεων ο Ερκάν  χάνει μεγάλη ευκαιρια σε αντεπίθεση, αλλά κόπηκε από τον Χαριτωνίδη.

Ωρα 16:53 Στις Σέρρες έχουμε τελικό αποτελεσμα με μεγαλη ευκαιρια με τον Λουιζίδη που πήρε στο 76′ τη θέση του Αβογιάν στις καθυστερήσεις. Τελικό αποτέλεσμα: Εθνικός Σερρών-Έβρος Σουφλίου 0-0

Ωρα 16:54 Στην Αλεξανδρούπολη επίσης έχουμε λήξη αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα: Εθνικός Αλεξανδρούπολης -Δόξα Δράμας 0-0.

Ωρα 16:58  Σε δύο λεπτά ξεκινά το μεγάλο παιχνίδι από τα παλιά ανάμεσα σε Άρη Θεσσαλονίκης και Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Χαριλάου.

Ωρα 17:01  Τελικά αποτελέσματα σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια:  Εθνικός Αγιονερίου-Απόλλων Κρύας Βρύσης 1-0, Καμπανιακός-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 2-0, Ηρακλής Αμπελοκήπων-ΑΠΕ Λαγκαδά 1-0, Εορδαϊκός 2007-Θύελλα Φιλώτα 0-0, ΑΟ Καβάλα-Νέστος Χρυσούπολης 3-0.

Ωρα 17:04  Ξεκίνησε το παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη και εφόσον ο Άρης κερδίσει θα αυξήσει κι άλλο την διαφορά του στην κορυφή, δεδομένου ότι η δεύτερη Δόξα Δράμας άφησε δύο βαθμούς στην Αλεξανδρούπολη.

Ωρα 17:15  Θα κρατήσουμε ανοιχτό το live μέχρι να έχουμε τελικό αποτέλεσμα και στο ντέρμπι της αγωνιστικης, οπότε και σε χωριστ’ή ανάρτηση θα δείτε συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα και την βαθμολογία.

Ωρα 17:27  Στην Θεσσαλονίκη γκολ με απευθείας φάουλ του Ανδρέα Τάτου, με το οποίο ανοίγει το σκορ.  Αρης Θεσσαλονίκης – Απόλλων Καλαμαριάς 1-0.

Ωρα 17:50  Τέλος ημιχρόνου στο Χαριλάου με τον Άρη να παραμένει μπροστά στο σκορ με 1-0. Στο 45΄ είχαμε δοκάρι για τον Απόλλωνα.

Ωρα 18:03  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο Κλεάνθης Βικελίδης

Ωρα 18:14  Δευτερο τέρμα για τον Αρη Θεσσαλονίκης. Ο Καπνίδης στον Ντούνη και αυτός από την μικρή περιοχή πλάσαρε εύστοχα για το 2-0!

Ωρα 18:33  Μειώνει το σκορ ο Απόλλων Καλαμαριάς στο 73ο λεπτό. Ολιγώρησε η άμυνα του Άρη και ο Μωυσίδης πέτυχε τέρμα με πλάσε από το σημείο του πέναλτι μετά από σέντρα του Αθανασιάδη.

Ωρα 18:46   Καθαρίζει τη νικη ο Αρης. Εξαιρετική ενέργεια του Ν΄Λουντούλου, πήρε τα βήματα, πλάσαρε εκτός μεγάλης περιοχής με τον Κωνσταντίνου να μένει άγαλμα!

Ωρα 18.54  Τέλος του αγώνα και τέλος και της αγωνιστικής.

Ωρα 18:57 Θυμηθείτε τα αποτελέσματα και δείτε αναλυτικα την βαθμολογία με ένα κλικ ΕΔΩ.