Γ’ Εθνική: Βούλγαρος και… πολύγλωσσος ο διάδοχος του Χρυσοστομίδη στον πάγκο του Έβρου Σουφλίου

Ο 58χρονος Βούλγαρος Στόγιαν Ουζούνοφ θα είναι ο νέος προπονητής του Έβρου Σουφλίου, μετά την παραίτηση – αποχώρηση του Μπάμπη Χρυσοστομίδη την περασμένη εβδομάδα.

Ο νέος τεχνικός του Σουφλίου έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας με την διοίκηση του Έβρου και την Κυριακή βρέθηκε στην Ορεστιάδα και είδε από την εξέδρα την ήττα με 4-0 της νέας του ομάδας από την Κοζάνη. Πιθανότατα να καθίσει επίσημα το απόγευμα για πρώτη φορά στον πάγκο του Έβρου Σουφλίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο  τον Εθνικό Γαζώρου.

Όπως έγινε γνωστό, κατάγεται από το Μόμτσιλκραντ κοντά στην πόλη Σβίλενγκραντ, το πρώτο χωριό της Βουλγαρίας πάνω από τον Έβρο, μετά το τελωνίο του Ορμενίου. Πολλά από τα παιδιά που είχε στην ομάδα του Σβίλενγκραντ, ομάδας που αντιμετώπισε σε φιλικό ο Έβρος Σουφλίου στην προετοιμασία του, αγωνίζονται πλέον στην Επαγγελματική Λίγκα της Βουλγαρίας.

Ο Στόγιαν Ουζούνοφ  είναι είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και σύμφωνα με το σουφλιώτικο site tasportisthrakis (από όπου δανειστήκαμε και την φωτογραφία) υποσχέθηκε σε δύο μήνες να μιλάει καλά τα ελληνικά, αφού ήδη γνωρίζει τέσσερις ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Τούρκικα και Ρώσικα), πέρα φυσικά από τα Βουλγάρικα!!!