ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην άνετη πρόκριση του Κουτσού στην Χρύσα! (+photos)

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Παύλος Μελάς Κουτσού κατάφερε να πάρει με άνεση την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης, κερδίζοντας με 3-0 τον Ατρόμητο στην Χρύσα, ενώ πέρα από τα τρία γκολ είχε και δύο δοκάρια.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να καθαρίσουν από νωρίς το ματς και μόλις στο 3’ άνοιξαν το σκορ με γυριστό σου του Χρήστου Λαζαρίδη μετά απο σέντρα του Σταύρου Κουμψάκη. Μετά το γκολ το παιχνίδι άνοιξε με την ομάδα του Κουτσού να χάνει σημαντικές στιγμές ενώ και οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν κυρίως με το Νικάκη να φανούν απειλητική στην εστία του Πανδράκη.

Στο δεύτερο μέρος όπως και στο πρώτο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 46’ έκαναν δύο τα τέρματα τους με τον Γιάννη Τσαριτσάκη, που μετά από βαθιά μπαλιά του Πάλλη βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου πρόλαβε την έξοδο του Τσέπελη και με πλασέ έκανε το 0-2 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χάνοντας δύο σημαντικές στιγμές με σουτ εκτός περιοχής του Γιαννάκη και με χαμένο τετ-α-τετ του Νικάκη. Με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στις χαμένες φάσεις των γηπεδούχων με μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Τσέπελη να σταματά από κοντά τον Τσαριτσάκη. Στο 71’ ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι με το σουτ του να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πανδράκης.

Στο 73’ ο Τσαριτσάκης άγγιξε το δεύτερο προσωπικό του γκολ ωστόσο το ψιλοκρεμαστό του σουτ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τσέπελη. Στο 77’ ο Χρήστος Λαζαρίδης θα υποδεχτεί ωραία το γύρισμα του Τσαριτσάκη και με δυνατό σουτ θα την στείλει στην γωνία του Τσέπελη για το 0-3. Το σκορ θα μπορούσε να έχει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά ο Τσαριτσάκης στο 84’ είδε την κεφαλιά του να καταλήγει για δεύτερη φορά στο οριζόντιο δοκάρι του Τσέπελη, με το 0-3 να είναι το τελικό σκορ και την ομάδα του Παύλου Μελά να προκρίνεται στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Σταύρο Μαγγίνα και Γιώργο Δρακίδη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΡΥΣΑΣ (Ιβάν Μίτεφ): Τσέπελης, Καψάλης(54’ Τζανόγλου), Σιαμίδης, Γιαννουλίδης, Σοφιανίδης, Γιαννάκης, Παπαδόπουλος(78’ Πολυμένης), Σεραπτσής (80’ Θέμελης), Νικάκης, Βιδούρας, Ελευθεράκης

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ (Ερσάν Καντουχάρ): Πανδράκης, Μπίρτσης, Κούτρας Ν., Παράσχου (80’ Ναστούλης), Κανατσίδης, Αρκούδας (70’ Μιχαηλίδης), Τσαριτσάκης, Καλτσίδης, Κούτρας Χρ. (46’ Πάλλης), Λαζαρίδης, Κουμψάκης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ 16 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ