Θρίαμβος της Αλεξανδρούπολης στο Main Event του Scorpion Night της Θεσσαλονίκης!

Από θρίαμβο της Αλεξανδρούπολης σημαδεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου το Main Event Kick Boxing που πραγματοποιήθηκε στο Scorpion της Θεσσαλονίκης, με συμμετοχή όλων των μεγάλων αθλητών της συγκεκριμένης πολεμικής τέχνης στην χώρα.

Εκεί πολλά ήταν τα βλέμματα που επικεντρώθηκαν στην αναμέτρηση του Δημήτρη Παπαγεωργίου. Ο αθλητής από την Αλεξανδρούπολη της ομάδας «Tzivelis K1 team» άφησε το στίγμα του τόσο για την αγωνιστική του παρουσία, όσο και για το ήθος και το σεβασμό που επέδειξε.

Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Metrosport, που αναφέρει: «Μπορεί να μην το περιμέναμε, αλλά … τα εύσημα αυτή τη φορά “καταλήγουν” προς Έβρο μεριά!». Μάλιστα, στην ίδια ιστοσελίδα φιλοξενούνται δηλώσεις του θρακιώτη αθλητή και του προπονητή του.

«Η διοργάνωση είναι μια απο τις καλύτερες στην Ελλάδα και ήταν τιμή μου που επιλέχθηκα να αγωνιστώ στο main event, με έναν αθλητή(Λάζαρος Βασιλειάδης) από μια πολύ γνωστή σχολή (Ultra Fighters) του kick boxing στην Ελλάδα! Ο αγώνας ήταν έντονος και απαιτητικός, αλλά με τη σωστή δουλειά και τις σωστές οδηγίες του coach μου…ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε και που δουλέψαμε τόσο σκληρά γι’ αυτό!», ανέφερε ο Αλεξανδρουπολίτης Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Σωτήρης Τζιβέλης ανέφερε: ««Η μάχη είχε ροή χτυπημάτων με άψογη τεχνική και από τα δυο παιδιά. Ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι, γίνεται καθημερινά σκληρή δουλειά και προσπαθούμε να κάνουμε όμορφα, δυνατά και εντυπωσιακά παιχνίδια, δείχνοντας ήθος, παιδεία και σεβασμό στον αντίπαλο.Θέλουμε να περάσουμε τον αθλητικό χαρακτήρα του μαχητικού σπορ, για να προσεγγίσουμε τον κόσμο, ώστε να αγαπήσει αυτό που αγαπάμε».