Μεγάλη ανησυχία για την σοβαρότητα του νέου τραυματισμού του Πέτρου Μάνταλου

Δεν πρόλαβε καλά καλά να αναρώσει απόν τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Μάρτιο που τον κράτησε εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα εξάμηνο περίπου και δυστυχώς ο Πέτρος Μάνταλος είναι και πάλι τραυματίας, με αποτέλεσμα οι φίλοι του κομοτηναίοι άσου να αγωμνιούν.

Ήδη από το βράδυ της Κυριακής, μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον παναθηναϊκό, διεκομίσθη στο νοσοκομείο και από το πρωί της Δευτέρας ο Πέτρος Μάνταλος υποβάλλεται σε μια σειρά εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που έχει γίνει στο πόδι του.

 Τα αποτελέσματα θα έχουν βγει μέχρι απόψε, επομένως οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα έχουν άμεσα ξεκάθαρη εικόνα. Η αλήθεια είναι πως υπήρξε τεράστια ανησυχία στην αρχή, καθώς ο Μάνταλος πονούσε πολύ και δεν μπορούσε καν να πατήσει το πόδι του.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια πιο συγκρατημένη αισιοδοξία, πως η ζημιά δεν είναι το μεγάλη και το διάστρεμμα δεν είναι πολύ βαρύ. Φυσικά στην ΑΕΚ θα περιμένουν όλα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις, προκειμένου να βγάλουν ξεκάθαρα συμπεράσματα για το διάστημα απουσίας του διεθνή μέσου.

Άλλωστε μπορεί μετά τον Αστέρα να υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος και αυτό είναι θετικό ως προς τις υποχρεώσεις του Μάνταλου με την ΑΕΚ, vστόσο υπάρχει και η Eθνική Oμάδα και τα φιλικά παιχνίδια στα μέσα του μήνα στο Λουξεμβούργο και την Τουρκία.