Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην νέα εκτός έδρας επιτυχία του Εθνικού επί της Θύελλας Φιλώτα

Nέα μεγάλη νίκη πέτυχε εκτός έδρας ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με 1-2 στον Φιλώτα Φλώρινας επί της τοπικής Θύελλας και ανέβηκε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης προηγήθηκε στο 55′ με τον Κυριζακη, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο πέντε λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα ως αναγκαστική αλλαγή αλλά αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο 72′. Ωστόσο ο Εθνικός διπλασίασε τα τέρματά του στο 87′ με τον Γωνιάδη αφού οι γηπεδούχοι είχαν ανέβει να ισοφαρίσουν. Σχεδόν αμέσως όμως η Θύελλα μείωσε με τον Μπαστάνη στο 89′ σε 1-2 και παραλίγο να σοκάρει τους εβρίτες στις καθυστερήσεις χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Θεοδουλίδη που έπιασε ένα υπέροχο γυριστό σουτ αλλά ο Συριτούδης έδιωξε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρονται στο διαιτητή Μίσσα από τα Τρίκαλα για ενα πέναλτι που δε δόθηκε στις αρχες του δευτέρου ημιχρόνου και για το δεύτερο τέρμα του Εθνικού υποστηρίζοντας ότι ήταν οφσάιντ αλλά δεν αναφέρονται στις αυστηρές κάρτες που οδήγησαν στην αποβολή του Κυριζάκη.

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Β. Παπαδόπουλος): Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης (69’ Καραπέτρος), Γεωργόπουλος, Πιρίτσαους (69’ Γιακουμής), Τακίδης, Παπαγεωργίου (81’ Σέχι), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Μπαστάνης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης, Πελτέκης (76’ Σιμτσάκης), Τορομανίδης, Καραπατσιάς (14’ Κυριζάκης), Τσέκος (83’ Χελιδόνης), Γωνιάδης.