Οι δηλώσεις του αρχηγού του Εθνικού Ανέστη Δαλακούρα για το πρώτο σπουδαίο τρόποντο των Εβριτών

Ο αρχηγός του Εθνικού Ανέστης Δαλακούρας σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού κόντρα στον Ηρακλή, όπου η Εβρίτικη ομάδα σημείωσε μία σπουδαία νίκη με 3-0 σετ απέναντι στον “γηραιό” αναφέρθηκε στο σημερινό ματς, την αναβολή του πρωταθλήματος την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες, στον επόμενο αγώνα με τη Λαμία, αλλά και στην εξαιρετική λειτουργία του μπλοκ της Θρακιώτικης ομάδας.

Συγκεκριμένα για την έκβαση και το που κρίθηκε το παιχνίδι επισήμανε: “Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν μπορούσαμε να χαλαρώσουμε καθόλου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στον Ηρακλή, είναι μία πολύ μαχητική ομάδα και πιστεύω θα δυσκολέψει αρκετές ομάδες στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα κρατάμε τη νίκη, γιατί ξεκινήσαμε λίγο αγχωμένα λόγω του ότι ήταν και πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, στην έδρας μας, μπροστά στον κόσμο μας, αλλά αντιδράσαμε σωστά και καταφέραμε να πάρουμε το τρίποντο που είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Όποτε έπαιρνε μια διαφορά ο Ηρακλής την καλύπταμε γρήγορα, και αυτό κρατάμε από παιχνίδι, στους κρίσιμους πόντους ήμασταν καλύτεροι και τελειώναμε τα σετ”.

Επίσης αναφέρθηκε στην αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος: “Πιστεύω ότι δεν έκανε καλό στην ομάδα η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, γιατί προετοιμαζόμασταν για το ματς με τον Άρη και αυτό λίγο άλλαξε τα πλάνα μας, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πήραμε τη νίκη”. Για το επερχόμενο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία τόνισε: “Τώρα παίζουμε μέσα στη Λαμία σίγουρα έχει μια δύσκολη έδρα, δυσκολευόμαστε εκεί συνήθως, όμως δεν ξέρουμε καθόλου την ομάδα, αλλά εμείς θα πάμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη.

Σχετικά με το φίλαθλο κοινό που ήρθε και στήριξε την ομάδα είπε: “Ο κόσμος είναι η δύναμη μας και μέσα στην έδρα μας μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να κερδίζουμε τα παιχνίδια”. Όσον αφορά την καλή λειτουργία του μπλοκ της Εβρίτικης ομάδας μέσα στο παιχνίδι επισήμανε: “Στο μπλοκ είμαστε πολύ καλά, είναι ένα από τα δυνατά στοιχεία μας, ειδικά μπλοκ άμυνα και αυτό θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε σε όλο το πρωτάθλημα”.