Γ’ Εθνική: Μεγάλο διπλό μέσα στις Σέρρες για την Ασπίδα Ξάνθης!

Πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση η Ασπίδα Ξάνθης έφυγε με το ρόζ φύλλο αγώνα από τις Σέρρες κερδίζοντας τους Ίκαρους με 50-63 πιάνοντας τον ΓΑΣ Κομοτηνή στην δεύτερη θέση, μια εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον σύλλογο της Ροδόπης στο Εύμοιρο.

Οι παίκτες του Κώστα Ιωαννίδη που αντιμετώπιζαν μια από τις τρείς αήττητες του πρωταθλήματος μπήκαν πολύ δυνατά θέλοντας να πετύχουν μετά τις δύο εντός και την πρώτη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Στο πρώτο δεκάλεπτο το ματς ήταν ντέρμπι και πήγαινε πόντο- πόντο, σε αντίθεση με το δεύτερο που οι φιλοξενούμενοι έχτισαν μια μικρή διαφορά 5 πόντων την οποία και διατήρησαν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά κατάφεραν να μειώσουν στον πόντο με το τέλος της Γ’ περιόδου, ωστόσο στην τελευταία περίοδο οι παίκτες της Ξανθιώτικης ομάδας ήταν απολαυστικοί και παίζοντας εξαιρετική άμυνα αλλά και βγάζοντας ουσία και θέαμα στην επίθεση έφτασαν σε μια άνετη νίκη.

Κορυφαίοι για τους Ξανθιώτες Κουτσογιάννης, Παπαδάκης Πέτς και Κουμπάνης.

Διαιτητές: Κατρακάρης – Χατζηχαρίσης

Δεκάλεπτα: 11-11, 26-31 (ημίχρονο), 40-41, 50-63 (τελικό αποτέλεσμα)

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Κ. Ιωαννίδης): Παπαδάκης 15, Τσιώγκας 2, Καραμπίνης, Κουμπάνης 9, Δάτσης, Πέτς 10, Κουτσογιάννης 14, Κέλλης, Στεφανίδης 2, Χατζημιχαηλίδης 4, Παλλάκης 4, Τσίλογλου 3.