Γ’ Εθνική: Κρίσιμες αναμετρήσεις Εβρος Σουφλίου – Κοζάνη και Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (15:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Οι ομάδες του Έβρου δίνουν σημαντικές αναμετρήσεις με ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους και επιβάλλεται να πάρουν θετικά αποτελέσματα αφού βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όπως και οι αντίπαλοι τους.

Ο Έβρος Σουφλίου μετά την τεσσάρα από την Καλαμαριά και την αποχώρηση του προπονητή του Μπάμπη Χρυσοστομίδη επιζητά απαραίτητα την νίκη απέναντι στην εκ των ουραγών Κοζάνη, αλλιώς αν και νωρίς για κρίσεις, εφόσον δεν έρθει θετικό αποτέλεσμα θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση κινδυνεύοντας με υποβιβασμό.  Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Κοτσάνης, Ζήρδας, Χασιώτης  από την Δράμα.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ταξιδεύει στην Φλώρινα όπου θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Φιλώτα και θέλει να γυρίσει στον Έβρο με βαθμό ή βαθμούς ώστε να ανέβει πάνω από την δέκατη θέση που οδηγεί στο τοπικό. Διαιτητές στην αναμέτρηση Κοζάνη θα είναι τριπλέτα από την Θεσσαλία και συγκεκριμένα οι Μίσσας, Μανασής (Τρικάλων) και Παπαλίτσας (Καρδίτσας).

Οι αναμετρήσεις έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 3.00 το μεσημέρι και όπως κάθε Κυριακή, θα υπάρχει απευθείας κάλυψη της εξέλιξής τους από το ThrakiSportS. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει ακόμα η αναμέτρηση Νέστος Χρυσούπολης – Άρης Θεσσαλονίκης στο ντεμπούτο του Χρυσοστομίδη στον πάγκο της καβαλιώτικης ομάδας, όπου πήγε μια μέρα μετά την παραίτηση από το Σουφλί.

Επίσης,  η τριπλέτα της ΕΠΣ Θράκης των Κουμπαράκη, Δημητριάδη και Τζιώτζιου θα διευθύνουν τον αγώνα Δόξα Δράμας – Εθνικός Σερρών, που είναι μια από τις επίσης σημαντικές αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Συνοπτικά το πρόγραμμα: Έβρος Σουφλίου – Κοζάνη, Θύελλα Φιλώτα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Νέστος Χρυσούπολης – Άρης, Δόξα Δράμας – Εθνικός Σερρών, Απόλλων Κρύας Βρύσης – Καμπανιακός, Εθνικός Νέου Αγιονερίου – Ηρακλής Αμπελοκήπων,  Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εορδαϊκόςκαι ΑΠΕ Λαγκαδά – Καβάλα. Ρεπό έχει ο Απόλλων Καλαμαριάς