ΕΣΠΕΘΡ: Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη Β’ Εθνική Γυναικών

Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Γυναικών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα στον Δυτικό Όμιλο η πρωτοπόρος ΑΕ Κομοτηνής θα ταξιδέψει στη Ξάνθη, όπου θα αγωνιστεί απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Ερμογένη (ουσιαστικά θα τεθούν αντιμέτωπες οι δύο μοναδικές εκπρόσωποι της Θράκης στον όμιλο). Στη Δράμα θα διεξαχθεί το τοπικό ντέρμπυ ανάμεσα στον Γυμναστικό Σύλλογο και τον Ερμή, ενώ η Καβάλα θα υποδεχθεί τον Αμυγδαλεώνα με στόχο να διπλασιάσει τις επιτυχίες της στο πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Ανατολικό Όμιλο, όπου μετέχουν ομάδες μόνο από τον Νομό Έβρου, ο πρωτοπόρος Φοίνικας Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ιδιαίτερα ενισχυμένη Νέα Βύσσα. Έβρος Σουφλίου και ΑΟ Ορεστιάδας κοντράρονται με έπαθλο την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση, ενώ ο Άθλος Ορεστιάδας στοχεύει στη δεύτερη νίκη του στη σεζόν απέναντι στη Θύελλα Φερών, η οποία θα επιδιώξει να πάρει το πρώτο της τρίποντο και μάλιστα εκτός έδρας. Αξίζει να σημειωθεί πως ρεπό αυτή την αγωνιστική έχουν οι Αμαζόνες Μαΐστρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής και στους δύο ομίλους:

 

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Γυναικών – Δ’ Όμιλος – ΔΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου

17:00  ΓΣ Δράμας – Ερμής Δράμας

19:30  Καβάλα – Αμυγδαλεώνας

Κυριακή  1 Νοεμβρίου

18:00   Ερμογένης Ξάνθης – ΑΕ Κομοτηνής

 

Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Γυναικών – Δ’ Όμιλος – ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου

17:00  Έβρος Σουφλίου – ΑΟ Ορεστιάδας

Κυριακή 1 Νοεμβρίου

18:00  Νέα Βύσσα – Φοίνικας Αλεξανδρούπολης

19:00  Άθλος Ορεστιάδας – Θύελλα Φερών

Ρεπό: Αμαζόνες Μαΐστρου