Η παρέλαση του Μάνουελ Ρόκα και τα 500 likes

Μπορεί ο Μάνουελ Ρόκα να μην πρόλαβε να κάνει παρέλαση στον πάγκο του Πανθρακικού, καθώς ήταν ο πρώτος τεχνικός ομάδας της Super League που αποχώρησε από τον πάγκο της ήδη από τα μέσα Σεπτέμβρη, ωστόσο παρέλαση στην Ελλάδα έκανε.

Όπως είχε γράψει το ThrakiSportS, ο ισπανός κάθε άλλο παρά ανέμενε το διαζύγιο με την ομάδα της Κομοτηνής και για τον λόγο αυτόν, λίγες ημέρες πιο πριν, είχε φέρει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα την οικογένειά του, κάτι που δεν είχε πράξει πέρυσι, όταν σύζυγος και παιδιά έμειναν στην Ισπανία.

Μετά την λήξη της συνεργασίας με τον Πανθρακικό, ο Ρόκα βρήκε καταφύγιο στον Βόλοο, περιοχή που ξέρει και ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του καλά από την προηγούμενη θητεία στον τοπικό Ολυμπιακό. Έτσι λοιπόν το πρωί της Τετάρτης ήταν γιορτινό και για την οικογένεια του ισπανού τεχνικού.

Ο Ρόκα βρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις της παρέλασης μαζί με τον έναν από τους γιους του, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία. «Xronia polla se olous!…you are strong together! », έγραψε στο facebook στο σχόλιο που συνόδευσε την εικόνα, δείχνοντας ότι είναι ίσως πιο Έλληνας από πολλούς Έλληνες – και ας έχει ισπανικό διαβατήριο. Άλλωστε και ο γιος του την ελληνική σημαία κράταγε και ανέμιζε, σκαρφαλωμένος στους ώμους του μπαμπά.

Και φυσικά τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν βροχή, όπως και τα likes, που άγγιξαν τα 500 πριν καν ολοκληρωθεί η 28η Οκτωβρίου…