Διώχνουν με… συνοπτικές διαδικασίες τον Μαρσελίνιο από τον Ατρόμητο

Η αδικαιολόγητη ενέργεια του Μαρσελίνιο να πατήσει αντίπαλο και να αποβληθεί στον αγώνα του Ατρόμητου με τη Βέροια μάλλον ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna, το κλίμα για τον Βραζιλιάνο είναι πολύ βαρύ και υπάρχει εκνευρισμός για την συνολική αγωνιστική του συμπεριφορά.

Στον Ατρόμητο θεωρούν πως εμφανίστηκε σε αρκετά ματς προκλητικά αδιάφορος και πλέον το πιθανότερο είναι η λύση της συνεργασίας.

Ο Μαρσελίνιο ήταν ο πρωταγωνιστής της πρόκρισης επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης (με τρία γκολ), αλλά στη συνέχεια… κάθισε, με αποτέλεσμα να είναι ωσεί παρών στα ματς που αγωνίστηκε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι διοικούντες θέλουν να στείλουν μήνυμα προς όλους, ότι δεν θα ανεχτούν απείθαρχία και αδιαφορία, ούτε ότι ο προπονητής θα είναι πάντα αυτός που θα πληρώνει τη… νύφη.

Αν επιβεβαιωθεί το διαζύγιο, μην αποκλείσετε να αρχίσει ένα σήριαλ για ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ξάνθη, όπου καί αγαπητός είναι αλλά και σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα δείχνει να έχει φέτος η ομάδα…