Photos: 15 κλικ από τις συγκινητικές στιγμές με την βράβευση του ιστορικού αρχηγού της Ασπίδας Ξάνθης Δημήτρη Τατάρτη

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η Κυριακή 25 Οκτωβρίου για την Ασπίδα Ξάνθης, καθώς πέρα από τη νίκη της Ξανθιώτικης ομάδας επί της Αγίας Βαρβάρας, η μέρα ήταν ξεχωριστή καθώς πριν την έναρξη του παιχνιδιού τιμήθηκε ο ιστορικός αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Τατάρης που μετά από 25χρόνια αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Ο Δημήτρης, που αγωνίστηκε στην Ασπίδα από το 1990 μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένεια του. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες από την βράβευση του Δημήτρη Τατάρη από τον πρόεδρο της ομάδας Πέτρο Ραφτόπουλο, τον Υπεύθυνο Ακαδημιών και πρώην προπονητή της αντρικής ομάδας Δημήτρη Παναγιωτόπουλο αλλά και το νύν αρχηγό της ομάδας Γιάννη Στεφανίδη, την παράσταση έκλεψε ο μικρός Βασίλης.

Πρόκειται για τον γιο του Δημήτρη Τατάρη που δείχνει από μικρός… κολλημένος με την μπάλα. Όλοι πλέον στην Ασπίδα ελπίζουν ο μικρός Βασίλης να ακολουθήσει τον δρόμο του μπαμπά και στο μέλλον να φορέσει και αυτός την φανέλα της Ασπίδας Ξάνθης. Απολαύστε τις φωτογραφίες από την βράβευση ενός σπουδαίου μπασκετμπολίστα του ξανθιώτικου και εν γένει του θρακιώτικου αθλητισμού, που φέτος αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση…