Τουρνουά ποδοσφαίρου στην Αλεξανδρούπολη με τη συμμετοχή παλαιμάχων, γονέων και των κοριτσιών του ΑΟ Θράκης

Τουρνουά ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της εθνικής εορτης στο γήπεδο Καππαδοκίας με διοργανωτή το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης και τη συμμετοχή της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας ΑΟ Θράκης, παλαιμάχων και γονέων του σχολείου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

“O Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης σας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά πως την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015 στο δημοτικό γήπεδο Καππαδοκίας Αλεξανδρούπολης και ώρα 15:30, διοργανώνει ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ μεταξύ των ομάδων ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ 7ου Δημοτικού Σχολείου, ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ και της ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΘΡΑΚΗΣ.

Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση της ΑΡΣΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΕΩΝ).

Η συμμετοχή σας σ΄αυτόν τον αγώνα είναι πολύ σημαντική , μικρούς και μεγάλους σας περιμένουμε σε μία κίνηση που έχει ως αποκλειστικό σκοπό την πράξη αλληλεγγύης και την ένδειξη ευαισθησίας σε κοινωνικά ζητήματα. Τιμή εισιτηρίου: 2 ευρώ”.