ΕΠΣ Έβρου: Αιφνιδιαστική παραίτηση του Βασίλη Ντέρου από τον πάγκο της ΑΕ Νέας Χιλής

Αν και η ομάδα της Νέας Χιλής πετάει έχοντας πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλό της στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Ντέρος με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της.

Στις αρχές της εβδομάδας υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση του συλλόγου και αποχαιρέτησε και τους ποδοσφαιριστές του, υποστηρίζοντας ότι «η φιλοσοφία, η σκέψη και ο τρόπος λειτουργίας συγκεκριμένων ανθρώπων στη διοίκηση δεν συνάδουν με τα δικά του πιστεύω».

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του Βασίλη Ντέρου (φωτογραφία από το radiomax):

«Λόγω ηθικής και προσωπικής δέσμευσης που έχω στο σύλλογο αυτόν και στον κόσμο του, οφείλω να γνωστοποιήσω ως ελάχιστη υποχρέωσή μου πως αποφάσισα να παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου, καθώς η φιλοσοφία, η σκέψη και ο τρόπος λειτουργίας συγκεκριμένων ανθρώπων στη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν συνάδουν με τα δικά μου πιστεύω ως προπονητή και ως ανθρώπου περί αντίληψης του ποδοσφαίρου. Καταλήγοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές ,που γι΄ αυτούς και μόνο δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τις αρχές μου και τα πιστεύω μου παραμένοντας στην ομάδα.  Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ομάδα της Χιλής και να φτάσει εκεί που της αξίζει, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Ήταν μια σχέση που δεν υπήρξε μόνο επαγγελματική».