ΕΠΣ Θράκης: Οι ομάδες που ήδη έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου

Μετά από δύο συνεχόμενες Τετάρτης με αγώνες της πρώτης και της δεύτερης αγωνιστικής της φάσεως των ομίλων του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης, αυτήν την Τετάρτη δεν έχει αγωνιστική δράση. Η τρίτη και τελευταία αγωνιστική έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου.

Ήδη πάντως δύο ομάδες είναι εξασφαλισμένες, καθιστώντας την τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου τυπική διαδικασία. Ο λόγος για τον Αστέρα Αιγείρου και την Ένωση Ασωμάτων που έχουν από έξι βαθμούς, παίζουν μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική και δεν κινδυνεύουν από Μέγα Πιστό και Αετό Μίσχου που έχουν μηδέν.

Άλλες δύο ομάδες είναι πολύ κοντά στην πρόκρισή τους, καθώς έχουν πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες και είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Ο λόγος για την κάτοχο του τροπαίου Δόξα Προσκυνητών στον πρώτο όμιλο και τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στον τέταρτο, που είναι με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση και μόνο με αυτοκτονία (ήττα στο τελευταίο ματς με μεγάλο σκορ και συνδυασμό και άλλου αποτελέσματος) θα κινδυνεύσουν.

Από εκεί και πέρα, εκτός από Μ. Πιστό και Μίσχο που προαναφέρθηκαν, μόνο η Δόξα Γρατινής έχει μαθηματικά αποκλειστεί από την συνέχεια και ο αγώνας της την τελευταία αγωνιστική θα είναι τυπική διαδικασία. Αν αφαιρέσουμε και τις δύο που προκρίθηκαν ήδη, όλες οι άλλες εννέα ομάδες έχουν άλλες περισσότερες και άλλες λιγότερες πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ