Ταξίδεψαν από την Ορεστιάδα στην… Τραπεζούντα για να δουν την ευρωπαϊκή επιστροφή του Άρη (+photos)

Ο  Άρης στην επιστροφή του μετά από τρια χρόνια στο Euro Cup μπορεί να ηττήθηκε στην Τραπεζούντα από την Τραμπζονσπορ με 74-71, ωστόσο στο πλευρό του κυριολεκτικά στο παραπέντε (45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα) βρέθηκε ο ξανθιώτης μεγαλομέτοχός του Νίκος  Λάσκαρης, αλλά και φίλοι της ομάδας από την Θεσσαλονίκη και την… Ορεστιάδα που ύψωσαν ποντιακό πανό στον Πόντο!

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα στο γήπεδο της Τραμπζονσπόρ, ο Νίκος Λάσκαρης κατέβηκε από τις θέσεις των επισήμων και μαζί με τον αδερφό του Μάνο και την γυναίκα του Τζόρτζια κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια. Πριν πάει όμως να μιλήσει στην ομάδα, χωρίς να χάσει το χαμόγελό του, πέρασε πρώτα από τις θέσεις όπου βρέθηκαν οι φίλαθλοι του Άρη, οι οποίοι ήταν για μια ακόμη φορά στο πλευρό των κιτρινόμαυρων και συνομίλησε μαζί τους.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι απλώθηκαν τα πανό και οι σημαίες του Άρη, από τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στην μακρινή Τραπεζούντα, οι φίλαθλοι της Τραμπζονσπορ φώναξαν Αρης- Άρης στο τέλος του αγώνα και οι καλαθοσφαιριστές του Άρη μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και ανταπέδωσαν το χειροκρότημα προς τους… ήρωες φιλάθλους που ταξίδευσαν μέχρι τον Εύξεινο Πόντο.

Στα άλλα παιχνίδια ελληνικού ενδιαφέροντος στην πρεμιέρα του EuroCup η ΑΕΚ έχασε από την Κράσνι με 94-96 στην παράταση  και ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Ζολνόκι 72-69.