ΕΠΣ Ξάνθης: Αποχώρηση έκπληξη του προέδρου του Παύλου Μελά Κουτσού!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της παραίτησης του προέδρου του Παύλου Μελά Κουτσού  Πάνου Θεοφυλάκη από την ηγεσία της ομάδας, και εν γένει απο τα κοινά του συλλόγου και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Σε επικοινωνία που είχε το ThrakiSportS με τον κ. Θεοφυλάκη, ο πρώην πλέον πρόεδρος του Παύλου Μελά μας ξεκαθάρισε πως οι λόγοι της απόφασης του έχουν να κάνουν με ανειλημμένες υποχρεώσεις του, καθώς το μεγάλο φόρτο εργασίας λόγω του επιχειρηματικού ανοίγματος δεν του επιτρέπει να μπορεί να αφιερώνει τον χρόνο που ο ίδιος θέλει στην ομάδα του Κουτσού, και έτσι να μπορεί να συνεχίσει να δίνει όλο του το είναι στο οικοδόμημα που δημιουργήθηκε την φετινή χρονιά.

Όπως μας τόνισε ο Πάνος Θεοφυλάκης θα συνεχίσει να συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας όποτε του επιτρέπει το βαρύ του πρόγραμμα, και να στηρίζει ως φίλαθλος πλέον την ομάδα του Παύλου Μελά Κουτσού.

Πλέον το μέλλον του Παύλου Μελά είναι αβέβαιο, καθώς παρά το εντυπωσιακό ξεκίνηα σε Κύπελλο και στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας θα πρέπει άμεσα να γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της διοίκησης του Παύλου Μελά και του έμπειρου τεχνικού της ομάδας Παναγιώτη Καμαράκη και να αποφασιστεί το μέλλον του συλλόγου αλλά και την σύσταση προσωρινής διοίκησης μέχρι να βρεθεί ο επόμενος πρόεδρος και χρηματοδότης της ομάδας.