LIVE από το Καυτανζόγλειο: Ηρακλής Θεσσαλονίκης – Skoda Ξάνθη 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον φιλικό αγώνα ανάμεσα σε Skoda Ξάνθη και Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της διακοπής του πρωταθλήματος.

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση, που ανοίγουμε με σχετική καθυστέρηση και συγνώμη για αυτό, θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη στο φιλικό αυτό παιχνίδι, δύο μόλις εβδομάδες μετά την μεταξύ τους ισοπαλία στο ίδιο στάδιο για το πρωτάθλημα.

Ωρα 15:40  Το παιχνίδι έχει αρχίσει εδώ και πέντε λεπτά και συγνώμη για την καθυστερημένη έναρξη της περιγραφής. Χωρίς σκορ μέχρι στιγμής.

Ωρα 15:43  Για την Ξάνθη ξεκίνησαν οι Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Έλτον, Νιέτο, Τόμιτς, Ορφανίδης, Φάρκας, Αλμέιδα, Λισγάρας, Ζαραδούκας, Ράνος.

Ωρα 15:46  Για τον Ηρακλή ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξε τους Χουάντερσον, Κάσσος, Καρλίτο, Καρασαλίδη, Τσότρα, Ιντζόγλου, Ζαμπάζη, Πασά, Χαντί, Πουρτουλίδη και Λουκίνα.

Ωρα 15:50  Χωρίς κάτι αξιοσημείωτο στο πρώτο τέταρτο, αν εξαιρέσει κανείς ένα σουτ του Νιέτο από διαγώνια αριστερή θέση και έξω από την περιοχή στο 11′, που όμως δεν ανησύχησε  τον Χουάντερσον, καθώς η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του. Πάμε σιγά σιγά σε κανονική περιγραφή, ανά λεπτό αγώνα.

19′  Σέντρα του Ζαραδούκα από τα αριστερά, ο Ράνος προσπαθεί να πάρει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση αλλά κάνει επιθετικό φάουλ στον Καρασαλίδη

25′  Ευκαιρία για Ηρακλή με όμορφη ενέργεια του Λουκίνα που μπαίνει από πλάγια δεξιά αποφεύγει δύο αντιπάλους και επιχειρεί το φαλτσαριστό σουτ, η μπάλα εκατοστά πάνω από τα δοκάρια του Γκαραβέλη.

40′  Χωρίς μεγάλη φάση έχει κυλίσει το τελευταίο τέταρτο, οι δυο ομάδες πέντε λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου παραμένουν στο 0-0.

44′  Υποψία ευκαιρίας για Ξάνθη, νέα σέντρα του Ζαραδούκα από αριστερά, ο Χουάντερσον, δείχνει να χάνει αρχικά τον έλεγχο της μπάλας, αλλά με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει.

45′  Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Ηρακλής – Ξάνθη 0-0

46′  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου με πολλές αλλαγές για Ηρακλή και μία για την Skoda στην θέση του γκολκίπερ, μπαίνει ο Ζαρόπουλος στην θέση του Γκαραβέλη.

51′  Ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Μπαξεβανίδη να ανεβαίνει από δεξιά, βγάζει την σέντρα, ο Ράνος με προβολή προσπάθησε να νικήσει τον Γιαννίκογλου, η μπάλα κατέληξε άουτ.

62′ Μαζεμένες αλλαγές για τον Λουτσέσκου. Τριάδης και Ερέα στη θέση των Έλτον, Ζαραδούκα και Ορφανίδη.

64′ Ευκαιρία για Ξάνθη. Σέντρα του Τριάδη από τα δεξιά, κεφαλιά του Λισγάρα, ο Σαραμαντάς απομακρύνει πάνω από την γραμμή.

75′ Άλλη μια καλή φάση για την Ξάνθη. Σέντρα του Νιέτο από τα αριστερά, μονοκόμματο σουτ του Τριάντη στην κίνηση, ο Γιαννίκογλου με ωραία επέμβαση απομακρύνει σε κόρνερ.

79′ Σουτ του Περόνε από τον άξονα και έξω από την περιοχή, αδύναμο η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Ζαρόπουλου.

83′ Γρήγορη αντεπίθεση της Ξάνθης και σουτ του Τριάδη, η μπάλα καταλήγει άουτ.

85′ Τρεις τελευταίες αλλαγές για την Ξάνθη. Στη θέση των Λισγάρα, Ράνου και Νιέτο μπαίνουν οι Προύντος, Φασίδης και Χατζητερζόγλου.

88′ Ευκαιρία για τον Ηρακλή. Σουτ του Χαντί, ο Ζαρόπουλος ενστικτωδώς απομακρύνει.

90′  Τέλος του αγώνα στο Καυτανζόγλειο. Ηρακλής και Ξάνθη αναδεικνύονται ισόπαλοι, όπως και πριν δύο εβδομάδες για το πρωτάθλημα, αυτή τη φορά χωρίς τέρματα. Τελικό αποτέλεσμα: Ηρακλής – Ξάνθη 0-0