Στον Έβρο ο Τσίπρας ντυμένος στο χακί! Συμμετείχε με Καμμένο στον “Παρμενίωνα” (+photos)

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στον Έβρο και στο Πεδίο Ασκήσεων όπου διεξάγεται η Στρατιωτική Άσκηση «Παρμενίων 2015».

Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον στενό του συνεργάτη και υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, μετέβη στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί στο Πεδίο Ασκήσεων, όπου παρακολούθησε την τελική φάση της Στρατιωτικής Άσκησης «Παρμενίων 2015».

 width=

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη τις Ένοπλες Δυνάμεις και τον καθένα ξεχωριστά από όσους συμμετείχαν για την ολοκλήρωση της άσκησης Παρμενίων και δεσμεύτηκε για την αρωγή της πολιτείας στις ένοπλες δυνάμεις.

 width=

Εξήρε τη συνεισφορά τους στη διασφάλιση της σταθερότητας στην περιοχή, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο προσφυγικό, καθώς και σε οικονομικά ζητήματα.

 width=

«Πρέπει να είναι αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης για το προσωπικό που εγγυάται την ασφάλεια της πατρίδας μας» τόνισε ο Πρωθυπουργός μιλώντας για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν και τη συνεισφορά των ενόπλων δυνάμεων ειδικότερα στα ακριτικά μέρη στην Ασφάλεια της χώρας.

 width=

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την Αλεξανδρούπολη εξήγγειλε τον εκσυγχρονισμό όλου του πλαισίου που αφορά την Άμυνα της χώρας, εκφράζοντας τη «βαθιά ικανοποίησή του από την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων κατά την άσκηση Παρμενίων».

 width=
 width=

 

 width=
 width=

Πηγή: http://www.alexpolisonline.com