Α2 Ανδρών: Έχασε στα σημεία αλλά τσίμπισε πόντο στις Σέρρες η ΑΕ Κομοτηνής

Η ΑΕ Κομοτηνής μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ηττήθηκε στο ται μπρέικ με 3-2 σετ στις Σέρρες από τον τοπικό ΑΟ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α2 Ανδρών, αλλά τουλάχιστον πήρε έναν βαθμό, φτάνοντας στους τέσσερις και παραμένοντας στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Κομοτηνής ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και κατέκτησε το πρώτο σετ 20-25 δείχνοντας ότι μπορεί να διπλασιασει τις νίκες της στο πρωτάθλημα μετά την νίκη της στην πρεμιέρα επί της ΓΕΑ. Ωστόσο η ομάδα των Σερρών πήρε το δεύτερο σετ με 25-22 και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το τρίτο και τεταρτο σετ κύλησε στο ίδιο τέμπο, η ΑΕΚ πήρε το τρίτο σετ με 23-25, αλλά ο ΑΟ Σερρών μετά από ένα συναρπαστικό σετ αντέδρασε και το πήρε 25-23 κανοντας το 2-2 και στέλνοντας τις δυο ομαδες στο ται μπρεικ.

Έτσι τα πάντα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ, όπου η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ΑΟΣ και τους γηπεδούχους να χαμογελούν στο τέλος με 15-6 Έτσι η ΑΕ Κομοτηνής με τον βαθμό που απέσπασε έφτασε τους 4 βαθμούς σε 2 αγώνες.

Τα σετ: 3-2 (20-25, 25-22, 23-25, 25-23, 15-6)

ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ (-): Ζλάτκος, Παναγιώτου, Καραγκιόζης Ν., Κόκκινος, Λαζαρίδης, Κομητούδης, Κάτος (λ) / Ελεμές, Αλεξανδρίδης

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ  (Τσιακμάκης): Αβερκιάδης, Καψαλιάρης, Δημόπουλος, Βαρελάς, Χατζηβλάσιου, Χρηστουηλίας, Παπαϊωάννου (λ) / Βαργεμιτζίδης-λ Παπαδόπουλος, Τσιαμήτας, Παπασπύρος, Δεληγιαννίδης