Με τις μεταγραφές της και Προύντζο η αποστολή της Skoda Ξάνθη για το φιλικό με Ηρακλή!

Χωρίς τον Ντιμιτρόφ, και Τζενάμο αλλά με τους υπόλοιπους εφτά ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν απο την Ξάνθη το καλοκαίρι και μερικοί εξ’ αυτών δεν έχουν πάρει ακόμη ρόνο συμμετοχής αλλά και με τον νεαρό αμυντικό της Κ20 Θωμά Προύντζο επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας για το Σαββατιάτικο φιλικό με τπν Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Εκτός έμειναν οι Καρυπίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Παπαστεριανός, Φλίσκας, Σολτάνι, Λουσέρο και Καπετάνος.

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στις 09:15 στα γήπεδα του προπονητηρίου της ξανθιώτικης ΠΑΕ ξεκινώντας τις σημερινές τους ασκήσεις. Ασκήσεις προθέρμανσης στο ξεκίνημα με αερόβιο τρέξιμο και passing game ενώ στη συνέχεια η προπόνηση περιλάμβανε αρκετή τακτική. Και στην επιθετική λειτουργία με τελειώματα φάσεων καθώς και στην αμυντική οργάνωση και την ανασταλτικότητα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανώλης Δεμένικος και ο Χρήστος Καρυπίδης με τον τελευταίο να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς.

Για το φιλικό  με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη (15:30, κεκλεισμένων Θυρών) ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους: Ζαρόπουλο, Γκαραβέλη, Μπαξεβανίδη, Ζαραδούκα, Λισγάρα, Φάρκας, Βασιλακάκη, Έλτον, Τόμιτς, Τριάδη, Ερέα, Ράνο, Νιέτο, Ορφανίδη, Κρίστοφερ, Χατζητερζόγλου, Φασίδη και Προύντζο.