Μαντζουράκης, ο εκλεκτός στον Παναιτωλικό που κέρδισε στο “φίνις” Χάβο, Τσιώλη και Παντελίδη

Ανατροπή δεδομένων είχαμε στο θέμα του νέου προπονητή του Παναιτωλικού, καθώς ο Φώτης Κωστούλας φέρεται να επικοινώνησε με τον Γιάννη Μαντζουράκη και εκείνος θα καθίσει τελικά στον πάγκο της ομάδας, αντικαθιστόντας τον Πορτογάλο Λιονέλ Πόντες.

Ο Ελληνο-Ρουμάνος πρωην προπονητής της Ξάνθης είχε συνάντηση με τον Φώτη Κωστούλα, με τους δύο άνδρες να συζητούν τις λεπτομέρειες της ενδεχόμενης συνεργασίας τους και – σύμφωνα με πληροφορίες από το Αγρίνιο – εκείνος τελικά θα αποτελέσει τον επόμενο κόουτς της ομάδας.

Έτσι ο “ρουμάνος” κερδίζει τη θέση από άλλους “θρακιώτες”, όπως ο Χάβος, ο Τσιώλης, ο Παντελίδης αλλά και τους Χριστόπουλο, Νιόπλια που τα ονόματά τους έπαιζαν μέσα στην εβδομάδα.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου έπαιξε η εμπειρία του 66χρονου προπονητή, αφού γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπορεί να αναλάβει το δύσκολο έργο της «αφύπνισης» των παικτών του Παναιτωλικού.

Οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως την Πέμπτη θα βρεθεί στο Αγρίνιο, όπου και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Αυτή θα είναι η 19η (!!!) ομάδα στην καριέρα του. Οι ομάδες του «Μαντζούρ»: Χαλκίδα, Αιγάλεω, Καβάλα, Πάφος, Πεζοπορικός, ΑΠΟΕΛ, Νάουσα, Πιερικός, Λάρισα, Ξάνθη, Ολυμπιακός, Ανόρθωση, ΑΕ Λεμεσού, Ομόνοια, Βέροια, ΟΦΗ, Καλλονή, Εργοτέλης.