Φιλική… ισοπαλία στο “Μ. Παρασκευόπουλος” ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Άρη Θεσσαλονίκης

Ισόπαλο έληξε το φιλικό παιχνίδι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Άρη Θεσσαλονίκης, το οποίο διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” ενώπιον λίγων φίλων της ομάδας του Έβρου.

Οι κίτρινοι που είχαν στο αρχικό σχήμα και τους τρεις θρακιώτες τους (Ανδρεάδη, Γκιρτζίκη και Μούχλια) ξεκίνησαν πιο δυνατά, προηγήθηκαν με 9-1 στο πρώτο σετ και το κατέκτησαν εύκολα με 25-12.

Με το ίδιο νόμισμα όμως απάντησε και ο Εθνικός, που ισοφάρισε με 25-13. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος πόντος των Αλεξανδρουπολιτών ήρθε με άουτ σερβίς του Τζελάτι, ο οποίος έστειλε την μπάλα… κατευθείαν στην πόρτα της εξόδου του κλειστού, προκαλώντας γέλια σε όλο το γήπεδο, ακόμα και τους συμπαίκτες του.

Ο Εθνικός πήρε και το τρίτο σετ με 25-19 και προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο οι κίτρινοι δεν είπαν την τελευταία τους κουβέντα. Πήραν το τέταρτο με 25-19 και εκεί που όλοι περίμεναν να δουν το τάι μπρέικ, αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί ποτέ και οι δύο ομάδες τελικά να αναδειχθούν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον ρόλο του διαιτητή ανέλαβε ο… προπονητής της ΓΕΑ Ηλίας Κρεούζης, μια ημέρα πριν την πρεμιέρα της ομάδας του στην Α2 Κατηγορία απέναντι στην ΑΕ Κομοτηνής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης): Κασαμπαλής, Τουρανιάνιν, Α. Δαλακούρας, Κ. Δαλακούρας, Ίλιτς, Δαρίδης (λ) / Βλαχόπουλος, Χαραλαμπίδης, Δημητριάδης.

ΆΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Μέλκας): Χαριτωνίδης, Τζελάτι, Ανδρεάδης, Γκιτρζίκης, Ντινόπουλος, Μούχλιας,  Μπαμπαλιούτας (λ) / Χ. Μέλκας, Κουτσονίκας, Παπασταματάτος