Νίκη ΑΟΟ με… 4-0 επί του Εθνικού στο τελευταίο τους φιλικό στην Ορεστιάδα

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κέρδισε για δεύτερη φορά σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια στην έδρα του τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στο τελευταίο εβρίτικο ντέρμπι προετοιμασίας των δύο ομάδων πριν το μεταξύ τους παιχνίδι την άλλη εβδομάδα για το Λιγκ Καπ.

Οι «πράσινοι» του Έβρου έχοντας κορυφαίο και πάλι τον Γκούσταφσον επικράτησαν με 3-0 των «κυανόλευκων», ενώ κατάκτησαν και το επιπλέον σετ που παίχθηκε στη συνέχεια. Αυτή ήταν η τρίτη κόντρα ανάμεσα σε Ισακσον και Μουστακίδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο Σουηδός τεχνικός εκτός από τον εδώ και καιρό απόντα Αμπουίλα, ξεκούρασε τον Βουκασίνοβιτς που αισθανόταν ενοχλήσεις στον ώμο του και στην θέση του είχε τον Πέτρο Πέτρογλου που συνεχίζει να βοηθά τους «πράσινους» και παράλληλα να αναζητά ομάδα στο εξωτερικό.

Έτσι ο ΑΟΟ ξεκίνησε με τον Σκαρλατίδη στην πάσα, τους Χήρα –Μίλιτς κεντρικούς, τους Πέτρογλου και Ριζόπουλο ακραίους, τον Γκούσταφσον διαγώνιο και λίμπερο φυσικά τον Κωνσταντινίδη.

Από την άλλη ο Σάκης Μουστακίδης ξεκίνησε με τον Βλαχόπουλο πασαδόρο, τους Κώστα και Ανέστη Δαλακουρα ακραίους, στο κέντρο τους Κιόση και Τουριάνιαν, διαγώνιο τον Ίλιτς και λίμπερο τον Δαρίδη.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν καλύτεροι σε επίθεση και μπλοκ παίρνοντας εύκολα το προβάδισμα με το 25-18, ενώ γερή κόντρα υπήρξε στο δεύτερο σετ του παιχνιδιού, όπου ωστόσο ο ΑΟΟ παρουσιάστηκε σοβαρότερος στις λεπτομέρειες και στα τελειώματα φθάνοντας στο 2-0 με το 26-24.

Στο τρίτο σετ οι «μπλε» προηγήθηκαν με 17-22 ωστόσο  οι «πράσινοι» με ανατροπή έκαναν το 26-24 με αποτέλεσμα να γίνει το 3-0. Οι δύο προπονητές συμφώνησαν να παιχθεί και ένα τέταρτο σετ το οποίο και κατέκτησε επίσης η Ορεστιάδα με 25-22 και συνολικό σκορ 4-0.

Τα σετ: 25-18, 26-24, 26-24 και εξτρα σετ 25-22. Το απόγευμα της Παρασκευής ο Εθνικός φιλοξενεί στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” τον Άρη και το Σάββατο θα παίξει με την ίδια ομάδα στο “Νίκος Σαμαράς” ο ΑΟ Ορεστιάδας.

ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ίσακσον) : Σκαρλατίδης, Χήρας, Μίλιτς, Πέτρογλου, Ριζόπουλος, Γκούσταφσον, Κωνσταντινίδης (λ) / Χουσίδης, Πεντίδης, Αντωνιάδης (λ), Λαχτάρας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μουστακίδης) : Βλαχόπουλος, Κιόσης, Τουριάνιαν, Δαλακούρας Α, Δαλακούρας Κ, Ίλιτς, Δαρίδης (λ) /Κασαμπαλής, Τσέλιος, Χαραλαμπίδης, Δημητριάδης.