Πήγαν για φιλικό και… θαμπώθηκαν από το Κλειστό του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής οι Αμαζόνες Μαΐστρου

Στην γειτονική Κομοτηνή ταξίδεψαν το περασμένο Σάββατο (26 Σεπτεμβρίου) οι Αμαζόνες Μαΐστρου για φιλικό παιχνίδι με την σχετικά νέα ομάδα της Ακαδημίας Κομοτηνής.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού τα κορίτσια του Μάκη Δημητριάδη, σαφώς πιο έμπειρα, κέρδισαν εύκολα στον πρώτο τους αγώνα για τη νέα σεζόν με 3-0 ενώ ακολούθησε και ένα τέταρτο σετ, μόνο με παγκορασίδες, που κατέληξε και αυτό στις Εβρίτισσες.

Αυτό ωστόσο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στην αποστολή των Αμαζόνων, πέρα από την άψογη φιλοξενία των Κομοτηναίων ήταν… η έδρα της ομάδας τους, που είναι το Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής, χωρητικότητας ως γνωστόν 450 θεατών.

“Είναι ένα από τα 5-6 Κλειστά Γυμναστήρια της πόλης (συμπεριλαμβάνονται τα κλειστά σχολικά γυμναστήρια τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές ενός κανονικού κλειστού)”, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Αλεξανδρούπολης. Και συμπληρώνει:

“Κάνουμε σύγκριση με την δραματική κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αλεξανδρούπολη, η οποία ως σύγχρονη πόλη στο κομμάτι των αθλητικών εγκαταστάσεων (με εξαίρεση βέβαια το Νέο Κολυμβητήριο) είναι πολύ μα πολύ πίσω σε σύγκριση με τις γειτονικές πόλεις της Θράκης”.