Με πρωινή προπόνηση συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανθρακικού

Με πρωινή προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 11.30 το πρωί στο αθλητικό κέντρο του Πανθρακικού, συνεχίζει την Τετάρτη η ομάδα της Κομοτηνής την προετοιμασία της για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (Σάββατο 03/10, Ωρα 16:00).

Το ίδιο συνέβη και την τρίτη, με το πρόγραμμα να είναι  λιγότερο έντονο για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο και πιο συγκεκριμένα να περιλαμβάνει προθέρμανση με ασκήσεις ταχυδύναμης και στη συνέχεια ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και των συνεργατών του. Το τελευταίο μέρος της προπόνησης περιλάμβανε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις προπονήσεις επέστρεψε ο Γιώργος Τζελέπης. Ο νεαρός τερματοφύλακας το προηγούμενο διάστημα συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Παίδων (U17) και παρά το γεγονός ότι δεν αξιοποιήθηκε σε αγώνες, συνέβαλε και αυτός με την παρουσία του στην επιτυχημένη πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στον 8ο προκριματικό όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το ατομικό τους πρόγραμμα, λόγω των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν, ακολούθησαν οι Ίγκορ και Τζάνης που όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους μετά την διακοπή του πρωταθλήματος…