Οι δηλώσεις του Ελευθερόπουλου στη Νέα Σμύρνη: “Μας περιμένει Γολγοθάς, αλλά αισιοδοξώ για την Ανάσταση”

Αισιόδοξος για την συνέχεια του Πανθρακικού αλλά επισημαίνοντας ότι περιμένει Γολγοθάς τον ίδιο και τους παίκτες του, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη.

«Είδα σημάδια βελτίωσης, μέσα από τις προπονήσεις που προλάβαμε να κάνουμε. Ήταν το πρώτο μας γκολ, που το περιμέναμε πως και πώς. Επίσης, είναι ο πρώτος μας βαθμός εκτός έδρας. Όμως τα αποτελέσματα του Λεβαδειακού και της Καλλονής δεν μας αφήνουν περιθώρια για πανηγυρισμούς, μας περιμένει ένας Γολγοθάς και δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αφού πρώτα χαιρέτισε αρκετούς φίλους και γνωστούς ρεπόρτερ του Πανιωνίου, με τους οποίους γνωρίζεται από την θητεία του σε αυτήν την ομάδα.

Επίσης, αφού απολογήθηκε για την καθυστερημένη του άφιξη, που οφειλόταν στις υποχρεώσεις που είχε με τη Nova, συνέχισε: «Από απόψε κιόλας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να δούμε πώς θα παρουσιαστούμε με τον Λεβαδειακό. Πάντως, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, δείξαμε προσωπικότητα και υπήρξε αντίδραση. Πολύ καλός ο Πανιώνιος, με έναν προπονητή που δουλεύει καιρό και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, πιστεύω ότι είναι από τους συλλόγους που δεν θα κινδυνεύσουν».

Σε ερώτηση για την χρησιμοποίηση του Βάλτερ, σχολίασε: «Ο Βαλτερ βοήθησε σαφέστατα. Στις προπονήσεις παίζει στα άκρα, δεν τον είχα δει καθόλου στον άξονα, αλλά τα χαρακτηριστικά και η ποιότητα του με βοήθησαν να κανω την κίνηση. Η αλήθεια είναι ότι πολλά παιδιά δεν τα ξέρω όσο θα ήθελα. Για αυτό είπα ότι δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου. Ήταν ένα ρίσκο που βγήκε και μας βοήθησε».

Επίσης, σχολίασε ότι και ο Στέλιος Ηλιάδης και ο Αντώνης Λαδάκης είναι παιδιά που προέρχονται από τραυματισμούς και περιμένει πώς και πώς να επιστρέψουν ολοκληρωτικά και κυρίως μπροστά που υπάρχει πρόβλημα με τον Ιγκόρ και τον Τζάνη. Ανέφερε μάλιστ, σε ερώτηση του ThrakiSportS, ότι ο Ιγκορ αποκλείεται να προλάβει το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ με τον Τζάνη θα γίνει μια προσπάθεια αλλά είναι και αυτό δύσκολο.

«Έχουμε μπροστά μας μια σχετικά ολόκληρη εβδομάδα, έξι μέρες, κάτι που δεν διαθέταμε την προηγούμενη», είπε ακόμα ο Ελευθερόπουλος αλλά ερωτηθείς από το ThrakiSportS αν μετά το θετικό αποτέλεσμα στο «ματς ζωής ή θανάτου», όπως είχε χαρακτηρίσει αυτό της Νέας Σμύρνης, θα έδινε τον ίδιο χαρακτηρισμό και στο επόμενο, απάντησε ξεκάθαρα: «Έτσι θα είναι συνέχεια, εμείς έχουμε Γολγοθά. Μόλις δυο βαθμούς και πέντε και έξι οι επόμενοι. Επίσης, χαμένα παιχνίδια στην έδρα μας, που πρέπει να ρεφάρουμε. Και σε δυο τρεις αγωνιστικές ξεκινά για εμάς το βαρύ πρόγραμμα. Ωστόσο το θέμα είναι η νοοτροπία, να μένουμε πιστοί στις αρχές μας, μέσα και έξω. Και η εικόνα που έχω στις προπονήσεις αλλά και στους δύο αυτούς αγώνες, όσο είμαστε μαζί δηλαδή, με κάνουν αισιόδοξο για την συνέχεια».